enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5453
EURO
34,9629
ALTIN
2.424,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Birlik Sitesi sakinleri Işıklar’ı çiçeklerle karşıladı

Birlik Sitesi sakinleri Işıklar’ı çiçeklerle karşıladı
25.08.2015
92
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar seçim ziyaretleri kapsamında, Konutlar Bölgesi’nde bulunan Birlik Sitesi’ni ziyaret etti. Ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde çiçeklerle karşılanan Başkan Işıklar, karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek 30 Mart için destek beklentisini ifade etti.

IŞIKLAR; “SİLİVRİ’Yİ BİLMEYENLER HİZMET İÇİN YOLA ÇIKMIŞ”

Işıklar gerçekleştirdiği ziyarette; “Silivri’yi bilmeyen bir grup arkadaş çıkmış Silivri’ye hizmet edeceğiz diye geziyorlar. Onlar daha Silivri’yi tanımıyorlar. Biz doğup büyüdüğümüz, hizmet verdiğimiz ilçemizde sizler için en iyisini yapma azmiyle bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“E-5 KARAYOLUNU ÜSTE ALACAĞIZ”

Yeni dönemde İBB Başkanı olacak Mustafa Sarıgül ile birlikte E-5 Karayolu’nun üste alınması projesini hayata geçireceğinin altını çizen Başkan Işıklar; “Fare deliği gibi geçmiş olduğumuz Konutlar alt geçidini yukarı kaldıracağız. Sarıgül ağabeyimle birlikte şehrin iki yakası bir araya gelecek. Çarşı merkezindeki canlılık şehrin diğer tarafında da olacak. Fotoğrafın bütününe bakmamız lazım. Çok güzel büyük bir Silivri fotoğrafını sizlerle birlikte çekeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.