enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bisiklet hediyesi yerine kitabı tercih etti

Bisiklet hediyesi yerine kitabı tercih etti
A+
A-

Esenyurt Kıraç Muhacir Camii Yaz Kur’an Kursu’nu bitiren öğrencilerden Ali Ünal, hediye olarak verilen bisikletin yerine kendisine kitap verilmesini istedi.

Muhacir Camii Yaz Kuran Kursu’nu tamamlayan 500 öğrenci için camide bir tören düzenlendi. Törene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Kur’an Kursu’nu başarıyla bitiren öğrencilere kitap ve çeşitli oyuncaklar hediye etti. Ayrıca kursta yapılan özel imtihanı başarıyla bitiren 7 öğrenciye de birer bisiklet hediye edildi. Bu öğrencilerden birisi olan Ali Ünal Başkan Alatepe ve diğer yetkililerden kendisine bisiklet yerine kitap verilmesini istedi. Bu davranıştan duygulanan başkan Alatepe ve yetkililer öğrenciye bisiklet ve kitap hediye ettiler.

Bu törende bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ali Murat Alatepe, “Bu sıraları doldurmanız lazım. Okulda aldığınız eğitimin yanı sıra burada aldığınız dini eğitim de çok önemli. Hepiniz birer mühendis, doktor, belediye başkanı  hatta cumhurbaşkanı olacaksınız.  Alah’ını  peygamberini, vatanını, milletini, annesini, babasını, ülkesini seven birer birey olacaksınız. Bu konuda adımınızı attığınız ilk yer burasıdır. Burada o adımları atacaksınız. Burada dininizi öğreneceksiniz. Kur’an öğreneceksiniz. Ne olur burada olmanın önemini  iyi anlayın ve aklınıza iyi yerleştirin” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.