enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5509
EURO
34,8779
ALTIN
2.426,90
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BOZOĞLU ‘İBB EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA KAPALI YOLUMUZ YOK’

BOZOĞLU ‘İBB EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA KAPALI YOLUMUZ YOK’
05.01.2019
143
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu özellikle Silivri’nin kuzey bölgelerine etkili olan kar yağışı ve karla mücadele ile ilgili bilgi verdi.

Silivri’de Danamandıra, Sayalar, Büyükçavuşlu, Sinekli gibi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ilgili açıklama yapan Başkan Bozoğlu, İBB karla mücadele ekiplerinin görevinin başında olduğunu belirterek şu anda Silivri’de kapalı yolun bulunmadığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz günlerde AKOM tarafından yapılan yoğun kar yağışı ve fırtına ile ilgili Silivri’de bütün önlemlerimizi aldık. İBB ekiplerimiz 150 personel, 34 Pito, 12 Grayder, 12 kepçe, 4 Loder, 1 Ponny, 35 Traktör bıçağı ile görevinin başında. Şu anda Silivri’mizde kapalı yolumuz yok. İBB Yolbakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerimiz de bütün imkanları ile işinin başında. Olası bir mağduriyet yaşanması durumunda lütfen ALO 153 Beyaz Masa ile irtibata geçiniz. ” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.