enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5272
EURO
34,7165
ALTIN
2.486,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÜR: ‘ANAHTAR ELİNİZDE, KAPIYI AÇIP İÇERİ GİRİN’

GÜR: ‘ANAHTAR ELİNİZDE, KAPIYI AÇIP İÇERİ GİRİN’
05.01.2019
148
A+
A-

MHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, “90 günlük süre içerisinde gece gündüz çalışalım. Kapıya kadar geldik, anahtar elinizde. Açın kapıyı içeri girin. Volkan Yılmaz sizlere emanet” dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, “90 günlük süre içerisinde gece gündüz çalışalım. Kapıya kadar geldik, anahtar elinizde. Açın kapıyı içeri girin. Volkan Yılmaz sizlere emanet” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Bürol Gür, seçim çalışmaları kapsamında Silivri’ye geldi. İlk olarak Silivri Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan Gür, ardından MHP Silivri İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısına katıldı. Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren İl Başkanı Gür, verdiği mesajlarda kararlılık vurgusu yaptı.

MHP İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Ülkü Ocakları’nın hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yaklaşan yerel seçimlere tüm yönleriyle hazır olduklarını belirtti. “Cumhur ittifakı kazanacak, Silivri kazanacak” diyen Yalçın, “Tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışıp belediyeyi kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Allah’ın izniyle başaracağız” diye konuştu.

İL BAŞKANI GÜR: “ANAHTAR ELİNİZDE, KAPIYI AÇIP İÇERİ GİRİN”  
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’ın bölgede tanınan bir isim olduğunu söyleyerek, seçimlere avantajlı başladıklarını ifade etti. Gür, güç birliği yapılmasına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Kişiliği, karakteri, iş dünyasındaki tanınmışlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki görevleriyle herkesin bildiği bir isim. Silivri’de birçok avantaj ile sahadayız. İşte bu avantaj ile Silivri’yi kazanacağımıza inanıyorum. 90 günlük süre içerisinde gece gündüz çalışalım. Kapıya kadar geldik, anahtar elinizde. Açın kapıyı içeri girin. Volkan Yılmaz sizlere emanet. Sahip çıkınız, yol yürüyünüz. 31 Mart 2019 akşamı Silivri’de iktidarı alacağız.”
İl Başkanı Gür, AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı’nın önemini anlatarak, saygı ve hoşgörü içerisinde seçim çalışmalarının gerçekleşmesini istedi.

YILMAZ: “BEN SİLİVRİ’YİM SİLİVRİ BENİM” 
Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, konuşmasını yaparken duygulandı. “Bugün burada Volkan Yılmaz yok Silivri var” diyen belediye başkan adayı, şu sözleri dile getirdi: “Aziz dava arkadaşlarım, siyasi hayatım boyunca bu tür toplantılarda birçok konuşma yaptım. Ama bugün en zorlandığım, en duygulandığım konuşmayı yapıyorum. Birbirimizi iyi tanıyor ve biliyoruz ki, konuşacaklarımı sizin düşündüğünüzü varsayıyorum. Çünkü bugün burada Volkan Yılmaz yok Silivri var, Milliyetçi Hareket Partisi var. Konuşmamı çok fazla uzatmayacağım, bugün burada Silivri var diyorum. ‘Ben Silivri’yim, Silivri Benim’ diyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”
Konuşmaların ardından program sona erdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.