enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bozoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29.08.2018
138
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Bozoğlu, 30 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Başkomutanlık Meydan Muharebesini kazanarak Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihi zaferle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cennet vatanımıza göz dikmiş olan düşmanlarımızın ellerindeki bütün olağan üstü imkanlarla yurdumuza dört bir yandan saldırmalarına rağmen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletçe verdiğimiz milli mücadele ile neticesinde kazandığımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesinden zaferle ayrılışımızın 96. Yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizi bölmek ve parçalamak maksadıyla kirli ellerini ovuşturarak mutlak zafer hayal eden düşmanlar, birçok imkânsızlık ve zorluğa rağmen milletimizin birlik ve beraberlik içerisindeki izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmış ve yenilgiye uğramışlardır. Dün bizleri top ve tüfekleri ile yenemeyen düşmanlarımız bugün çok daha farklı yöntemlerle saldırılarına devam etmektedirler. Çok şükür ki bu aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğini muhafaza ederek ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları ve ekonomik saldırıları bertaraf etmeyi başarmıştır.

Dün Cumhuriyetimizin kurucusu ve başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında vatanı, bayrağı ve devleti için kenetlenen milletimiz, bugünde yarında devletinin yarında yanında olacaktır. Gücünü milletinden alan bir devlet asla diz çökmez. Bütün dünya şunu çok iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizi bütün azamet ve kudretiyle karşılarında bulmaya devam edeceklerdir.

Bu duygularla başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Mutlu Bozoğlu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.