enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu’ndan, Bir İlk…!

Bozoğlu’ndan, Bir İlk…!
20.01.2020
109
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri siyasetinde bir ilki daha başlattı. Göreve geldiği günden buyana alışılmışın dışında ki siyasi çıkışları ile dikkat çeken Başkan Bozoğlu, haftalık değerlendirme bülteni yayımlayarak bir haftalık çalışmaları ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri siyasetinde bir ilki daha başlattı. Göreve geldiği günden buyana alışılmışın dışında ki siyasi çıkışları ile dikkat çeken Başkan Bozoğlu, haftalık değerlendirme bülteni yayımlayarak  haftalık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yerel ve ulusal gündeme dair konuları da değerlendiren Bozoğlu, haftalık değerlendirme bültenin de şu ifadelere yer verdi; 

 

SİLİVRİLİ HEMŞERİLERİMİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK

AK Parti sadece seçim dönemlerinde değil; daima milleti ile iç içe olan ve onların dertleri ile dertlenen bir partidir. Kurulduğu günden bu yana bu düstur ile yoluna devam eden ve milletinden aldığı güçle eski Türkiye’yi modern çağın lider ülkelerinden biri yapan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizler de Silivrili hemşerilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Geride bıraktığımız hafta içerisinde;Teşkilat mensuplarımız ile birlikte, görme engelli kardeşlerimizi ve ailelerini ziyaret ederek gönül hanelerine misafir olduk. Teşkilatımızın bütün kademeleri ile birlikte programlı ve eş zamanlı olarak, ev ve esnaf ziyaretleri yaparak siz değerli hemşerilerimizle hasbihal ettik.

Kaynak: http://silivriozelhaber.com/

YILLARCA SİLİVRİ HALKININ MENFAATİNİ DÜŞÜNMEYENLER KANAL İSTANBUL’UDA İSTEMİYOR

İlçemiz hayırseverlerinin katkıları ile Silivri’mize kazandırılan Akören Sağlık Ocağı ve Lojman binasının temel atma törenine katıldık. Bunun yanı sıra ilçemizde faaliyet gösteren birçok STK ve Dernek tarafından düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlere destek vererek programlarına iştirak ettik. Milletinin derdini derdi sayıp, bu dertle dertlenen bir davanın Silivri’deki neferleri olarak bizler sadece ilçemiz için değil; İstanbul’umuz ve Türkiye’miz için de dertleniyoruz. Son günlerde ulusal ve yerel gündemde olan, tamamlanması ile birlikte İstanbul’a ekonomik ve sosyal katkılarının yanı sıra coğrafi konumu ile bölgenin önemini artıracak Kanal İstanbul Projesi, İstanbul’un ve Türkiye’nin olmazsa olmaz projelerinden birisi durumundadır. Bu derece büyük ve önemli bir projeyi ‘İstemezük’ zihniyeti ile karalayanlar, bu vatan için taş üstüne taş koyamayan ve konulmasını istemeyenlerdir. Yıllarca Silivrili hemşerilerimizden aldıkları yetkiyi kendi menfaatleri dışında kullanmayan bu zihniyetin Silivri’deki temsilcileri de bu projeye karşı hiçbir bilimsel dayanağı olmayan yalan yanlış bilgilerle sizleri yanıltmaya çalışıyorlar. Konusunda uzman yerli ve yabancı birçok bilim insanının takdir ettiği ve geçtiğimiz hafta ÇED raporu onaylanan bu proje milletimiz tarafından da onay almış ve hedeflenen süre içerisinde diğer dev eserlerin arasındaki yerini alacaktır.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle; Öncelikle geçtiğimiz hafta içerisinde Barış Pınarı Harekâtı görevinde şehit düşen Uzman Çavuş Bayram Günay kardeşimiz nezdinde vatan için can vermiş bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, geride kalanlarına sabırlar diliyorum.2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi kapsamında yarıyıl tatiline giren geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, fedakâr velilere ve tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyor, yeni dönemde başarılar temenni ediyorum. Son olarak, yeni haftamızın ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını diliyor, her birinizi Allah’a emanet ediyorum. Saygı, sevgi ve hürmetlerimle.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.