enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4349
EURO
34,7857
ALTIN
2.435,09
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu’ndan, Esen’e yanıt gecikmedi

Bozoğlu’ndan, Esen’e yanıt gecikmedi
25.10.2021
130
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Silivri CHP Örgüt Toplantısında İlçe Başkanı Berker Eseni iktidarı eleştiren konuşmalarına istinaden Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu tarafından yanıt gecikmedi. Bozoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

“Kıymetli Silivrililer,

Geçtiğimiz günlerde ‘Örgüt Toplantısı’ adı altında örgütü ile bir araya gelen CHP Silivri ilçe başkanı bir dizi mesnetsiz açıklamada bulunmuş ve bu sebep ile tarafımıza cevap verme gereği hasıl olmuştur.
Beyefendinin yaptığı mesnetsiz açıklama herhalde kendisine ekim başında yapılan CHP örgüt kampında tutuşturuldu. Geçen sefer ‘ezberci’ diye nitelendirdik ya artık onu da yapamıyor. Kendi partisinin üyeleri ile yaptığı toplantıda yüz yüze, göz göze olmak örgüt ün kat ettiği ya da edeceği konuları konuşmak yerine eline tutuşturulan kâğıt ile çamur siyasetini ve iktidara saldırarak gündemde kalmayı tercih etmesi de ne kadar gülünç durumda olduğunu bize bir kez daha göstermiştir.
Bir de öyle bir açıklama ki neresinden tutsanız elinizde kalacak cinsten. Sanırsınız 29 Ekim’de partisinin genel başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Devletçi ekonomi anlayışı ile ülke yönetme önerilerinde bulunuyor. Acaba sayıp döktüğü cümlelerde kullandığı politikaların zaten Türkiye’mizde uygulandığından haberdar mı, bilemiyorum. Kendisine bu konudaki önerimiz evvela iyi bir araştırma yapması tek düzeylikten kurtulması ardından elindeki kâğıdı bırakıp kendi cümleleri ile ortaya çıkmasıdır. Üst aklının cümleleri ile bizlere gösteri yapmaktan lütfen artık vazgeçsin. Bizim Silivri için yapacak çok ısımız var boşuna oyalanmayalım
Dedik ya öyle bir yazı ki neresinden tutsanız elinizde kalıyor; 32 gözlü köprünün tarihi dokusuna uygun olarak restore edilip yeniden halkımızın hizmetine kavuşturulup kullanımına açılmasından bahsetmeye bile çekinmiyor. Yahu bunlar kendi dönemlerinde Ankara’ya gidip bizzat görüşmeler yaptılar, taleplerini ilettiler de vermediler mi? Biz mi habersiziz gittiklerinden? Hayır, biz gideni görüyorduk ama yolu Ankara taraflarına değil de daha çok Bulgaristan taraflarına falan düşüyordu. Siz de haklısınız tabi, yönler ters ya vakit kalmamıştır. Ayrıca ‘Fetih Yolu’ olarak nitelendirilen bu yolun restore edilerek yeniden hayata döndürülmesi bizce kutlanması özellikle gereken bir durum. Nihayetinde geçmişimizin anısını yaşatıyoruz. Kaldı ki kendi meclis üyelerinin bu sevince ortak olduğundan sanırım habersiz. Sizler gibi Ak Parti döneminde yapılmış bir stadı azıcık yatırım ile yenileyip üstüne sanki yeniden yapılmış ve ilk defa açılmış gibi reklamlara oynamıyoruz anlayacağınız. Maneviyat anlayışınızı sorgulamak elbet bizlere düşmez ama daha geçen gün parti üyelerinizden birinin basit bir heykeli Ak Partili yöneticiler yaptı diye ortaya çıktığını da hatırlatmak isterim. Kendi yaptığınız heykelciğe bile sahip çıkmaktan eriniyorsunuz; bir de kalkmışsınız ülke yönetmekten bahsediyorsunuz. Sahi en son ne zaman kendi fikrinizle yönetebildiniz? Hayır, Türkiye o eski Türkiye değil artık el pençe divan halde değil milli ve bağımsız olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış ve ilerleyen bir ülkeden bahsediyorum. Bu taktikler ile ülkeye pranga vurmanıza halkımızın müsaade etmediği son 19 yıldır ortada etmeyeceğini şimdiden söylemiş olalım.
Birde diyorlar ya hiç utanmıyor musunuz diye? Siz kırsal kesimde AK Parti’nin baskıları sonucu indirim gerçekleşen köylerimizin hakkı olan indirimli su tarifelerini kaldırırken ve üstelik geriye donuk haksız tahsilat yaparken utanmıyorsunuz da biz bin bir emek sarf eden köylümüzün, çiftçimizin yanındayız diye mi utanacağız kadar uzaksınız ki vatandaştan, köylüden her seçimde aldığınız ve 2019 yerel seçimindeki sonuçtan da bir türlü ders çıkarmadınız.
19 yıldır üreticiye ve üretime destek veren AK Partidir, gerçi siz böyle durumlarda kafasını kuma gömen kısımsınız ya neyse.
Bir de eklemeden geçemeyeceğimiz bir konu daha var. Sürekli ‘Tek Adam’ siyasetinden bahsedip duruyorlar. Demokrasilerde halk yönetenini kendisi seçer. Hani o eliniz havada demokrasi nağraları atıyorsunuz anlamını da bilin istedik. Bu ülkenin cumhurbaşkanını halk evvela 2014’te ardından da 2018’de bizzat kendisi cumhurbaşkanı olarak seçerek; demokrasisine sahip çıkmıştır. Kaldı ki ortaklarınızla koalisyon kurmaktan bahsediyorsunuz. Çok uzaklara gitmeye gerek yok; yakın tarihimizde koalisyon hükümetlerinin nelere sebep olduğu ortada değil mi? Hayır bilmiyorsanız, açın okuyun. Bunu da mı biz söyleyeceğiz? Her konuda da biz akıl verirsek nasıl yapılacak bu muhalefet bilemedim?
Hülasası dostlarım, sırtını bir yerlere dayayanlardan değil; 20 yıldır gücünü milli iradeden alan Ak Parti’miz ilk hedefi olan 2023’e doğru koşmaya devam ederken biliyoruz ki kurdukları iktidar hayalleri yine yerle bir olacak. Çırpınışları bundan İktidar uğruna düştükleri zilletle kurdukları ittifaka en iyi cevabı zamanı geldiğinde yine aziz milletimiz verecektir. Müsterih olunuz.
Sözlerime son verirken sizleri Rabbim’ e emanet ediyor, Silivri’miz ve Türkiye’miz için çalışmaya devam edeceğimizi yinelemek istiyorum.
Kalın Sağlıcakla.”
Ak Parti İlçe Başkanı – Mutlu Bozoğlu
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.