enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BÜYÜKÇEKMECE’YE DEĞER KATAN BİR CADDE DAHA

BÜYÜKÇEKMECE’YE DEĞER KATAN BİR CADDE DAHA
01.11.2018
148
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Büyükçekmece ile Beylikdüzü’nü birbirine bağlayan ana caddelerden biri konumunda bulunan Turgut Özal 1 Caddesi baştan sona yenileniyor.

Her ayrıntıyla yakından ilgileniyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından trafiğin yoğun olduğu Turgut Özal 1 Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Yol, kaldırım, tretuvar, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarını sık sık yerinde denetleyen Akgün, Büyükçekmece’ye ömürlük bir cadde daha kazandırıyor.

Büyükçekmece Belediyesi seferber oldu

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, baştan sona yenilenen caddede bir yandan gece gündüz çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ulaşımın aksamaması için çeşitli önlemler aldı. Önemli güzergahlardan biri olan caddede vatandaşların kolay ulaşımı için her ayrıntı düşünüldü. Her mevsime uygun ve uzun ömürlü yollar için caddenin zeminine ilk olarak demirli beton atılıyor. Demirli beton zeminin üzerine ise asfaltlama çalışması yapılıyor. Beton zemin üzerine yapılan yollar çok daha uzun yıllar ulaşım hizmeti veriyor.

“En kaliteli ve güvenli caddelerden biri”

Turgut Özal 1 Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların her aşamasını titizlikle takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, caddenin Büyükçekmecelilerin önemli ulaşım yollarından biri olduğunu vurguluyor; “Turgut Özal 1 Caddesi’nde yapılan çalışmalar tamamlandığında ilçemiz için önemli bir adım atmış olacağız. Ana ulaşım hatlarından biri olan caddede yenileme çalışmaları yaparken, en kaliteli ve güvenli malzemeleri kullanarak yıllara meydan okuyacak, ulaşımı kolaylaştıracak bir yatırımı ilçemize kazandırmış olacağız. Her şey Büyükçekmece’nin huzuru ve güvenliği için” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.