enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3988
EURO
34,5655
ALTIN
2.458,31
BIST
9.728,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
15°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP: İBB konseri kaymakamlık tarafından iptal edildi

CHP: İBB konseri kaymakamlık tarafından iptal edildi
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün akşam üzeri Silivri sahilinde düzenlenecek olan ücretsiz halk konseri Silivri Kaymakamlığı tarafından pandemi önlemleri gerekçe gösterilerek iptal edildi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen imzalı basın açıklaması şu şekilde:

“Bugün saat 19.00’da Silivri Sahilinde İstanbul Büyükşehir Belediyemizce düzenlenecek olan Özge Eyüpoğlu ve Cihan Mürtezaoğlu konserlerimiz Silivri Kaymakamlığı tarafından “pandemi” gerekçe gösterilerek iptal edilmiştir. Covid – 19 salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanmaya devam ediyor. Sürecin başladığı günden bu yana Birlikte Başaracağız diyerek gece gündüz mücadele ederek 16 Milyon İstanbullunun bu süreci en az hasarla atlatması için mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun süreç karşısında ki hassasiyeti kamuoyunun malumudur.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu normalleşme sürecinin başlaması ile İstanbul genelinde İBB ekiplerince organize edilen ve her türlü edilen önlemin alındığı mini konserlerle topluma moral verilmesi talimatını vermiştir. Bizde vatandaşlarımıza moral verebilmek için bu yönde bir talep oluşturarak ilçemizde İBB ekiplerimizin düzenleyeceği mini bir konser organize ettik. Silivri Kaymakamlığı tarafından konsere saatler kala “pandemi” gerekçe gösterilerek organizasyon iptal edildi.

İlçe Belediyesi tarafından daha dün Çayırdere’de açık hava sineması düzenlenerek film gösterimi yapıldı. Hatta bu film gösterimi normalleşme sürecinin başlaması ile haftalardır çeşitli mahallelerimizde yapılmaya devam ediyor. Anlaşılan pandemi ilçe belediyesini teğet geçiyor, sadece İBB organizasyonlarının önünde bir engel oluşturuyor.

Madem pandemi riski hala devam ediyor. O zaman tüm itirazlarımıza rağmen onca risk göze alınarak neden lise ve üniversitelere giriş sınavlarına izin verildi. Bu sorumuz ilçe kaymakamına değil iktidaradır.

Vatandaşlarımızdan yaşanan bu aksaklık için özür diliyor en kısa zamanda her şeyin çok güzel olacağı daha büyük etkinliklerde buluşacağımızın sözünü veriyoruz.”

Berker Esen
CHP Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI