enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5548
EURO
34,8424
ALTIN
2.428,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KADIKÖY HALK ZİYARETİ

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KADIKÖY HALK ZİYARETİ
19.08.2020
121
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe yöneticileri, İBB Meclis üyesi Melih Yıldız, CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, Kadın ve Gençlik Kollları ile birlikte “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz. Her şey çok güzel olur.” sloganı ile düzenlediği Halk Toplantılarının ikincisini Kadıköy mahallesinde gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı bu akşam Halk Ziyaretleri programına Kadıköy Mahallesi ile devam etti. Ziyaretine esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Esen ve partililer kadınlarla bir araya gelerek üretici, emekçi kadınların sorunları üzerine konuştu. Ardından köy kahvesinde hemşehrilerle bir araya gelerek mahallenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan Esen, konuşmasında Silivri İlçe Başkanlığı olarak pandemi döneminde yapılan dezenfekte çalışmalarına, İBB’nin yürütmüş olduğu yardım kampanyasına, halk süt projesine ve fide desteğine yer verdi. Konuşmasında Halk süt projesine detaylı yer veren Başkan Esen, proje kapsamında aylık 750 ton Silivri ve Çatalca’dan süt tedariki yapıldığını ve bu tedarikten toplam aylık 3,5 milyon gelir sağlandığını ifade etti. Proje kapsamında ilçemizden 4 mahallemiz yararlanmaktadır.

TBMM’de İstanbul Milletvekilimiz Zeynel Emre tarafından Mart ayında teklifi verilen İSKİ su tarifesi ve İstanbul Milletvekilimiz Akif Hamzaçebi tarafından sunulan 2B arazi teklifleri üzerine hemşehrilerimizin yaşadığı sorunlara yönelik çalışmalardan bahsedildi.

REKLAM ALANI