enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Demircan, Ak Parti Teşkilatıyla Bayramlaştı

Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatının Kurban Bayramı dolayısı ile düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

Demircan, Ak Parti Teşkilatıyla Bayramlaştı
26.09.2015
128
A+
A-

AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti.  Kasımpaşa ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşmaya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti ikinci bölge milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız, Cemal Vanlıoğlu, Ayşegül Esra Atik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü Demir, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları, mahalle başkanları ile birlikte çok sayıda eski teşkilat mensubu katıldı.

 

Beyoğlu SKM Başkanı Necdet Bekçi’nin selamlama konuşmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını ilçe başkanı Av. Harun Muş yaptı. Programda 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti ikinci bölge milletvekili adaylarının teşkilata yönelik ülke gündemiyle ilgili yaptığı konuşmalar dikkat çekti.

 

BİZİM DİNİMİZ VERME DİNİDİR

 

Kurban Bayramı’nın önemine değinen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kısa bir konuşma yaptı. Kurban Bayramı’nın Allah’a yaklaşmak olduğunu söyleyen Başkan Demircan, şunları ifade etti: “ Yılda iki tane önemli bayramımız var. Birisi Ramazan Bayramı yani şükür bayramı, bir diğeri ise bugün sizlerle burada bir arada olmamıza vesile olan Kurban Bayramı.  İkisinde de fakire, zenginin vermesi vardır. Ramazan Bayramı’nda fitre verirsin bir günlük yemek veririsin. Kurban Bayramı’nda ise ihtiyacı olana etleri dağıtırsın. Bizim dinimiz verme dinidir, zenginin fakire vermesi.  Temelde bir Müslümanın vasfı veren insan olmaktır. Paran varsa zekât vereceksin, yoksa bedeni bir yardımda bulunacaksın, hiç bir şeyin yoksa selam vereceksin. Almak için değil vermek için gayret edeceksin. İşte biz böyle bir medeniyetten geliyoruz.”

 

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

 

1 Kasım seçimlerine de değinen Başkan Demircan, “Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan bu hareket mutlak suretle hedefine ulaşacaktır. Çünkü AK Parti milletin bağrından çıkan tarihi bir hareketin adıdır. Her şeyden önce bu kutlu yürüyüşün başlangıcında, “haydi Bismillah” derken vatanımızın birliği ve beraberliği için şehit düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize başsağlığı diliyorum. Hepinizin bayramını bir kez daha kutluyorum,” diye konuştu.

55 56 57 58 59 60

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.