enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP KADIN KOLLARI FATMA ERÖZKAN İLE DEVAM KARARI ALDI

CHP KADIN KOLLARI FATMA ERÖZKAN İLE DEVAM KARARI ALDI
24.02.2020
118
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde mevcut başkan Fatma Erözkan ve Nilgün Karıncalı yarıştı.

CHP Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kongresi, Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu seçimlerden mevcut başkan Fatma Erözkan ve Nilgün Karıncalı yarıştır. Fatma Erözkan Kırmızı Liste, Nilgün Karıncalı ise Mavi Liste ile seçime girdi. 321 üyenin katıldığı seçimlerde 10 oy geçersiz sayılırken Kırmızlı Liste adayı Fatma Erözkan 239, Mavi Liste adayı Nilgün Karıncalı ise 75 oy aldı.

 

 

‘YOLUMUZ AYDINLIK, İKTİDAR YOLU OLSUN’
Düzenlenen seçimlere katılan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Siz bugün demokrasinin güzelliği olan sandığa gelip kendinizi temsil edecek olan adaylara destek vermek için geldiniz. Sizleri kutluyorum. O kadar güzel bir durum ki bu, geçmişte atama ile göreve gelirdiniz artık kendi temsilcilerinizi kendiniz seçiyorsunuz. CHP’de sandığın önemini bir kez daha görüyoruz. Kadın Kollarımızın kongreleri bugün Çorlu ile son bulacak. Ana kademe ilçe seçimlerimizi bitirdik. İl Başkanlığı kongremizi de tamamlayacağız. Tek olarak gençlik kolları kongremiz kaldı. Onu da en yakın zamanda tamamlayacağız. Bizim tek hedefimiz, birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. İlk olarak Tekirdağ’ı ardından da Türkiye’yi yönetmemiz lazım. Katılan iki aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Bu demokrasi şölenimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yolumuz aydınlık, iktidar yolu olsun” dedi.
İKTİDAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ise yaptığı konuşmada “Bugün ülkemizde parti içi demokrasiyi yaşatabilen sadece CHP’dir. Bunu ilçelerden başlayarak kurultaya kadar hep birlikte yaşıyoruz. Biz bugün Çorlu’da kadın kolları yönetimini seçeceğiz, ardından gençlik kolları yönetimini seçip hep birlikte partimizi iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda 17 yıllık AKP iktidarının ülkeyi getirdiği durum ortadır. 31 Mart yerel seçimleri açıkça ortaya koymuştur ki AKP iktidarı karşısındaki tek alternatif parti CHP’dir. CHP, 17 yıllık AKP iktidarı Türkiye’nin karşısında yıkılmayan tek kalesidir. Bugün hangi liste kazanırsa kazansın CHP Çorlu İlçe Örgütü olarak iktidar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

‘KADIN SAYIMIZI ARTIRMALIYIZ’
Her iki adaya da seçim sürecinde kendisine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Yerel seçimlerden itibaren 330 günü beraber geçirdik. Başarılı çalışmalar yaparak vatandaşımızın gönüllerinde yer edindik. Bu geçen 330 günde yaptıklarımız, yapamadıklarımız var. Şehrimizde seçimlerin akabinde kent konseyi seçimlerini başarı ile gerçekleştirdik. İlçe yönetimimizin seçimlerini hep beraber huzur içinde gerçekleştirdik. Öncelikle seçim süreçlerinde birlikte hareket ettiğimiz, kapı kapı çalıştığımız her iki adayımıza da teşekkür ediyorum. Bu seçimin önce örgütümüz adına hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ ilinde dahil kadının siyasette temsili konusunda belediye meclislerine baktığımızda Çorlu’muz birçok ilçeye göre iyi durumda olmasına rağmen olması gereken yerde değil. Kadınlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Seçimin akabinde hep birlikte mücadele ederek üye sayımız içinde kadın sayımızı arttırmalıyız. Kadının olduğu yerde nezaket, zarafet ve sevgi oluyor. Bu seçimimizin Çorlu’ya ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

CHP İKTİDARA BİZ KADINLARIN MÜCADELESİ İLE GELECEK
Düzenlenen seçimlerde konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise yaptığı konuşmada “Bugüne kadar hiçbir zaman kadınların kıymeti bilinmedi. Oysaki bugün nerede bir güzellik, mutluluk varsa altında biz kadınların imzası var. Bu dünyada ne olacaksa bu kadınlarla olacak. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. İnşallah 23 Nisan’da TBMM’nin 100. yılını kutlayacağız. Ülkemiz, daha demokratik, barışçıl ve güzel bir ülke olacaksa biz kadınların emeği ile olacak. Ne mutlu bize ki bu rekabetlerin kazanını kaybedeni yok. Biz hiçbir zaman kişilerin, zümrelerin partisi olmadık. Kurulduğumuz günden bugüne ilklerin partisi olduk. CHP iktidara gelecek ve biz kadınların mücadelesi ile gelecek. Kadın yoldaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.