enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Oldu

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar Oldu
25.08.2015
105
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun ardından Parti Meclisi’nde de onaylanan Özcan Işıklar resmen Silivri Belediye Başkan Adayı. Işıklar’ın adaylığının kesinleşmesiyle birlikte partide toplanan örgüt üyeleri büyük coşku yaşarken koridorlar zafer çığlıklarıyla inledi.

IŞIKLAR: AYDINLIK SİLİVRİ İÇİN YENİDEN…..

“Sizlerle ileri, daha ileri…” sloganıyla yola çıkan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, “Sevgili hemşerilerim, aydınlık Silivri için yürüdüğümüz yolda bir dönem daha sizlere hizmet edebilmek için çıktığımız yolda bizleri destekleyeceğinize olan inancım tamdır. Sayın Genel Başkanıma, Komisyon Üyelerimize, Parti Meclisi Üyelerimize, Bölge Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve İl Yöneticimize, İlçe Başkanımıza ve İlçe Yöneticilerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza, tüm üyelerimize, partimin şahsımı aday gösterme kararı almasında kamuoyu yoklamalarında verdiği destekle en büyük etken olan Silivri halkına, Silivri’de tarih yazan meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. İleri; Sizlerle daha ileri” dedi.

“BİZİM KİMSEYE KIRGINLIĞIMIZ YOK”

Işıklar İlçe binasındaki konuşmasına şöyle devam etti: “Eğilim yoklamasına gelecek olursak, sandığa atılana kadar onlar bir listedir ama neticesinde partinin sahip olduğu adaylardır. Herkes bu göreve layıktır. Ortaya çıkıp aday olduğunu ifade eden tüm arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Silivri’ye hizmet etme iddiasını bundan daha masumane ortaya koyma şekli yoktur. Müslümanlıkta kırgınlıklar bir tülbentin kurumasına kadardır. Bizim kimseye kırgınlığımız yok. Çünkü biliyoruz ki herkes bizim partilimiz.”

“KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Erkekler alınmasın ama kadınlarımızın emeği çok büyük. Beş yıl boyunca mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak büyük bir özveri içerisinde çalıştılar. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz… Yarınları emanet edeceğimiz yegâne değerlerimiz var. Silivri’de değişim, dönüşüm yapma istek ve azimlerinin önünü açacağız. Bu çalışmalardaki öncülük etme çaba ve başarılarından

dolayı Kadın Kolu Başkanı’mız ve Gençlik Kolu Başkanı’mıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”

“CHP BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR”

“Aday belirleme sürecinde bazı kamuoyu araştırmaları yapıldı. Buradaki en önemli kriter de halkımızın memnuniyetiydi. Halkımız da bu anlamda yüksek oranda memnuniyetlerini ortaya koydu. Bu da gösteriyor ki, İstanbul’a da, Türkiye’ye de, Silivri’ye de temelini Atatürk’ün attığı, Cumhuriyet değerlerini kuran, koruyan ve geliştiren CHP lazım. CHP, ötekileştirmeden, kardeş içinde yaşanılan, etnik kökenine bakmadan insana insan gibi yaklaşan bir toplumun ve yönetim anlayışının çimentosudur.”

“İSTANBUL’DAN GELDİLER, İSTANBUL’DAN GİDECEKLER”

“Artık bizim rakibimiz AKP’dir. Bundan sonra ne olduysa oldu, geride bırakacağız. Parti içindeki tüm rekabet ve çekişmeler sona erdi. Biz büyük bir aileyiz. Kimseye küsmeye ya da kırılmaya hakkımız yok. Yapmamız gereken AKP’nin Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini, bundan sonra yapmak istediklerini halkımıza anlatmaktır. Neleri anlatacağız? Soygunları, halkın nasıl fakirleştirildiğini, nasıl muhtaç hale getirildiğini, adalet sistemindeki adaletsizliği, kişiye özel çıkartılan yasaları ve birçoklarını anlatacağız. Bu hükümetin mental yorgunluktan başka bu ülkeye bir şey veremeyeceğini halkımıza anlatacağız. Ve Sarıgül’ün dediği gibi, İstanbul’dan geldiler İstanbul’dan gidecekler.”

“ÇANTA’DA NE YAPTIN?”

“Biz insanlara umut verecek, umutları olacağız. İnsanları kirleten, kötüleyen, karalayan ve aşağılayan bir politikadan uzak, sadece ve sadece Silivri için yapacağımız projelerimizi anlatacağız. Bizim projelerimiz onların hayallerinde bile yok. AKP’nin adayı benim yaptıklarımdan sonra yapacaklarını anlatmış, ustalık döneminden bahsetmiş… İşte biz de sırf bu yüzden ilk olarak Çanta Mahallesi’nden anlatmaya başlayacağız ve soracağız ‘Çanta’da ne yaptın?’ diye.”

SKM TÖRENLE AÇILDI

“İlçe binasındaki adaylık açıklamasının ardından partililer hep birlikte CHP Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Büyük coşku içerisinde gerçekleşen açılışta basına bilgilendirmede bulunuldu.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.