enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP Silivri’de Yılmazer dönemi

CHP Silivri’de Yılmazer dönemi
25.08.2015
105
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Elif Yılmazer, dün parti binasında düzenlenen törenle görevi resmen teslim aldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, yönetimlerde yer almanın önemli olmadığına vurgu yaparak, “Tüm kadınlarımızın bizler için önemi aynıdır. Kırgınlıklara ve küskünlüklere yer vermeden çalışmalarınızı sürdürmeniz gerekliliği ortadadır. Sizler bizlere en büyük gücü veren unsurlar olarak başarımızın bugüne kadar en büyük mimarları oldunuz. Ben Sayın Elif Yılmazer ve yönetiminde yer alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlçe binasında gerçekleşen törene Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Figen Gürsöz, Arzu Yalçınkaya, Saadet Gençoğlu ve Silivri Belediyesi eski Meclis Üyesi Suna Göçengil de katılarak Elif Yılmazer’i kutlayan isimler oldular.

YILMAZER: BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından göreve atanan CHP Silivri’nin Kadın Kolları yeni Başkanı Elif Yılmazer, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında, “Bizler emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı, fedakârlığın önemini, elimizdekileri değerlendirerek, yaşadıklarımızdan ders alarak ilerlemeyi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin altı okunun doğrultusunda birlikte çalışa çalışa kazanmayı öğrendik. Bizden önceki dönemlerde Kadın Kolları Başkanlığı ve yöneticiliği yapmış olanlara, yönetiminde yer aldığım Başkanım Nazan Kaçar ablama ve birlikte çalıştığım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Esma Hanım’a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de sizlerle birlikte aydınlıklara yürümeye ve koşar adımlarla hedefimize ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.





REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.