enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP’li Ince: Hollanda Kesinlikle AKP’lidir, ‘Evet’ Çıkmasını Istiyor

CHP’li Ince: Hollanda Kesinlikle AKP’lidir, ‘Evet’ Çıkmasını Istiyor
17.03.2017
118
A+
A-

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında Keşan İlçesi’nin ardından Edirne’de halka seslendi. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi’nde konuşan Muharrem İnce, referandum maddelerini anlatarak Ak Parti hükümetini eleştirdi. Başbakan Binali Yıldırım’ın üçüncü köprüye ilişkin söylemlerini hatırlatan İnce, ‘Almanlar bizi çekemiyormuş. Binali Yıldırım öyle anlatıyor. Niye köprü yapmışız biz, Almanlar bizi çekemiyormuş. Niye çekemesin. Adamlar o köprüyü 100 sene önce yapmış zaten. Senin yaptığın köprüden Almanların yaptığı arabaya binerek geçiyorsun, sen ne konuşuyorsun. Bir de şunu diyor ki ‘üçüncü köprüyü yaptık, görmüyor musun” Üçüncü köprüyü yaptığına göre birinci ve ikinci köprüyü yapmışlar demek ki. Birinci köprü 1973’te yapıldı. 45 sene önce bu millet yaptı. Köprü yaptın Allah razı olsun, teşekkür ederim. 60-70 lira parayı verip geçiyoruz. Yahu o dolarların hepsi ana sığmaz ki, artan ile de köprü yapacaksın tabi ki. Biraz yapacaksın, ne var ki bunda? dedi.

15 TEMMUZ’UN SEBEBİ 2010 REFERANDUMU

Yargının FETÖ/PDY terör örgütüne teslim edildiğini öne süren İnce, 15 Temmuz darbe girişiminin nedeninin 2010 yılında yapılan referandum olduğunu iddia ederek, ‘2010 yılında referandumda ‘hayır’ dedik, onlar ne dedi ‘evet’ dedi. Ne oldu 2010’da yargıyı FETÖ’ye teslim ettiler. 15 Temmuz’un olma sebebi 2010 referandumudur. O zaman yargıyı teslim ettiler. Açılım sürecinde PKK ile pazarlık yaptılar. Biz ‘hayır’ yapmayın dedik, onlar ‘evet’ dediler. Dadaloğlu, Köroğlu, ‘hayır’ dedi. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’nin işgaline ‘hayır’ dedi. Bizde demokrasinin katledilmesine ‘hayır’ diyoruz? şeklinde konuştu.

SABAH AKŞAM YALAN SÖYLÜYORLAR

İnce, hükümetin yani anayasa maddelerine güvenmediği için Almanya ve Hollanda ile kavga ettiğini öne sürerek sözlerini şöyle tamamladı:

‘Evet diyenler kimler, bakın Kuran-ı Kerim’in, kutsal kitabımızın ilk emri nedir’ Oku. İstiklal marşımızın ilk sözcüğü nedir? Korkma. İlkeniz bu olsun ‘oku ve korkma’. Neyi okuyacaksın, önce 18 maddeyi oku. Buraya evet dersek terör bitecekmiş, ekonomi düzelecekmiş. Ben 50 kere okudum hiçbir maddede ekonomi ve terörden bahsetmiyor. Hangi madde ile maddesini söyle. Neden bunu okumuyorlar, malına güvenmiyor. Güvense maddeleri tartışır. Malına güvenmediği için Almanya ile kavga Hollanda ile kavga. Hayır diyenler terörist bunları konuşuyor. Sabah akşam yalan söylüyor. Hayır diyenlere terörist diyor. Siz terörist misiniz’ Siz PKK’lımısınız, IŞİD’çimiziniz. Hayır diyenlerde evet diyenlerde bu memleketin evladı. Evet diyenler emin olunki bir kere okusalar yüzde 1 bile evet çıkmazdı. Ama hayır diyenlere terörist diyen terbiyesizdir.? İnce, konuşmasının ardından Edirne’den ayrıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.