enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP’li Kadınlardan Eğitime Destek

CHP’li Kadınlardan Eğitime Destek
25.08.2015
122
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da büyük bir hassasiyet göstererek üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyorlar. İlçe Kadın Kolu Başkanı Nazan Kaçar’ın öncülüğündeki İlçe Kadın Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili kadınlar geçtiğimiz gün Selimpaşa Ahmet Ziylan İlköğretim Okulu, Mimarsinan İlköğretim Okulu ve Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Okul Aile Birlikleri’yle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Silivri Kent Konseyi Danışma Meclisi Başkanı Esma Işıklar da ziyaretlerde yer alarak çalışmalara destek sundu.

KAÇAR: SORUNLARIN ÇÖZÜM NOKTASINDA DA BİZ VARIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın kolu Başkanı Nazan Kaçar yapılan ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Bizler Okul Aile Birlikleri’ni ziyaret ederek her zaman eğitimin destekçisi olduğumuzu kendilerine ifade ettik. Burada amacımız sadece sorunları veya talepleri dinlemek değil. Bizler sorunların çözüm noktasında da elimizi taşın altına sokarak beklenti ve ihtiyaçların karşılanmasını sağlıyoruz. Buralardaki izlenimlerimiz doğrultusunda elde ettiğimiz verileri gerekli mercilerle paylaşmak suretiyle sorunların çözümünde katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.