enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇOCUK MECLİSİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

ÇOCUK MECLİSİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi yeni dönem başkanını düzenlenen organizasyon ile seçti.

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nde öğrencilerin bilgilendirilmesi ve seçim sürecinin belirlenmesi ile başlayan organizasyonda Süleymanpaşa ilçesindeki tüm ilkokulların 4. Sınıf öğrencilerinden 1 asil 1 yedek olmak üzere 2 öğrenci temsilcisi katıldı.

Bilgilendirmelerin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığı için aday olacak çocuklar adaylıklarını açıkladı ve hazırlanmaları için kendilerine süre verildi.

SEÇİM HEYECANI AHMET AYGÜN GENÇLİK MERKEZİNDE YAŞANDI

21 başkan adayının yarıştığı Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlık seçimi Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Aygün Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Tüm başkan adaylarının sunumlar ile projelerini anlattığı seçimde adeta demokrasi şöleni yaşandı.

BAŞKAN YÜKSEL: BÜTÜN ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in de katıldığı organizasyonda Başkan Yüksel çocuklara yönelik bir konuşma gerçekleştirirken, “İnşallah güzel bir seçim olur. En ikna edici kim konuşursa bütün oyları da o alacaktır. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun,” ifadelerini kullandı. Çocukları dinleyerek projeleri hakkında bilgi alan Başkan Yüksel tüm adaylara başarılar diledi.

YENİ BAŞKAN CÜNEYD ARAL ARAS OLDU

Süleymanpaşa’daki tüm ilkokulların 4. sınıf temsilcilerinin katıldığı oylamada Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıfı öğrencisi Cüneyd Aral Aras en çok oyu alarak Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi’nin yeni başkanı seçildi.

Cüneyd Aral Aras’ın ardından en çok oy alan Murat Hüdavendigar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Merve Oruç ve Atatürk İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Ece Serin Günaydın ise başkan yardımcı seçildiler.

Önceki dönem Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Edibe Zümra Özvardarlı’ya teşekkür belgesi verilerek görev devir teslimi de yapılırken kaynaşma etkinliği ile organizasyon sona erdi.

Kaynak: Oya ORHAN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.