enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt Belediyesi, Selzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi, Selzedeleri Yalnız Bırakmıyor
13.07.2022
116
A+
A-

Esenyurt’ta yaşanan sel felaketi sonrası hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, felaket sonrası izleri silmeye devam ediyor. Zarar gören 200 ev ve iş yerinde balçıklar temizleniyor, molozlar kaldırılıyor, yol ve kaldırımlar yenileniyor, halk sağlığı için ilaçlama yapılıyor.

10 Temmuz Pazar günü meydana gelen kuvvetli sağanak nedeniyle Haramidere’nin taşımasının ardından Yeşilkent ve Pınar Mahallelerinde su baskınından zarar gören 200 ev ve iş yerlerindeki su birikintilerinin tahliye çalışmaları devam ediyor. Yaşanan felaket sonrasında çalışmalarına ara vermeden devam eden Esenyurt Belediyesi, selzedeleri yalnız bırakmıyor. Çalışmalar son hızıyla devam ederken Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan da ekiplerle birlikte sahada yapılan çalışmaları inceledi.

FELAKETİN İZLERİ SİLİNİYOR

Esenyurt Belediyesi, Yeşilkent ve Pınar Mahallelerinde su altında kalan 200 ev ve iş yerinde balçıkları temizliyor, halk sağlığı için ilaçlama yapıyor, iş makineleriyle molozlar kaldırıyor, yol ve kaldırımları yeniliyor. Felaketin yaşandığı evlerde temizlik çalışmaları devam ederken KYK yurduna yerleştirilen selzede 90 aileyi ziyaret eden Esenyurt Belediyesi ve İBB ekipleri, ailelere süt, bebek bezi, kıyafet, iç çamaşırı, hijyen seti ve kişisel bakım ürünleri ulaştırarak dayanışmada bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.