enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5975
EURO
34,7931
ALTIN
2.498,37
BIST
9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

` CUMHURİYETİMİZİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUM`

` CUMHURİYETİMİZİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUM`
25.08.2015
104
A+
A-

Hüseyin Turan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Bugünün onurunu ve coşkusunu yaşıyorum” dedi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Turan mesajında, “Bugün bizlere düşen en büyük görev, Cumhuriyet’in en önemli kazanımlarından bir tanesi olan demokratik toplum yaşantısına sahip çıkarak, muasır medeniyetler çizgisinin de ötesine taşımaktır” dedi.

 Turan kutlama mesajında şunları kaydetti: “Sevgili Silivrili hemşerilerim; Bir milletin uyanışının ve verdiği mücadelenin sonucunda çok büyük fedakârlıklar ve şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklar üzerinde Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 90. yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşamaktayız.

 Yüce Türk Milleti’nin Cumhuriyet ile perçinlenen şerefli ve özgür yaşama arzusu, geçen zaman içerisinde kurumsallaşan demokrasi anlayışı ve bunun hayata geçirilmesiyle birlikte zirveye ulaşmıştır. Bugün ise bizlere düşen en büyük görev, Cumhuriyet’in en önemli kazanımlarından bir tanesi olan demokratik toplum yaşantısına sahip çıkarak, muasır medeniyetler çizgisinin de ötesine taşımaktır.

 

Millet olarak verdiğimiz bağımsızlık mücadelemizde, bir nesil canı pahasına dünyaya yenilmeyeceğini, birlik ve beraberliğini kimsenin bozmasına izin vermeyeceğini göstermiştir. Bu noktada bizlere düşen bir başka önemli görevde, bu tarihe altın harflerle kazınan büyük zaferin altına imza atan şehitlerimizi, gazilerimizi, kardeşlik ruhunu, birlik ve beraberliğimizi, bağımsızlık ruhumuzu gelecek nesillere en doğru şekilde taşımaktır.

 

Ve geldiğimiz noktada, demokratikleşme ve hukukun üstünlüğü gibi ülkemizin en önemli kuruluş amaç ve prensiplerinde her geçen yıl büyük ilerlemeler kaydedilmektedir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Yüce Milletimizin hayatı pahasına savunduğu ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti artık gelişmiş ülkeler hedefine çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yüce milletimizin canı kanı pahasına savunmuş ve kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti artık muasır medeniyetler seviyesi hedefine çok daha hızlı, sağlıklı ve istikrarla ilerlemektedir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde,  başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere Yüce Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.