enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kamiloba’da Yol Yapım ve Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Kamiloba’da Yol Yapım ve Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor
03.09.2015
114
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde sürdürülen yol yapım – onarım ve asfaltlama çalışmaları kapsamında Kamiloba Mahallesi’nde 3 caddenin daha asfaltlama işlemini tamamladı.

2015 yılını “yatırım yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, hizmet seferberliği kapsamında Kamiloba’nın pek çok sokak ve caddesinde çalışmalarına devam ediyor.

3 cadde daha asfaltlandı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla ilçe genelinde girilmedik sokak ve cadde bırakmayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kamiloba Mahallesi’nde Ayazma, Poligon ve Sultan Selim caddelerinin asfaltlama işlerini tamamladı. Asfaltlanan yollar ve bağlı caddelerde ihtiyaca göre, çevre düzenleme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları da yapılıyor. Bu kapsamda Kamiloba Mahallesi, İstikbal Caddesi’ne çok sayıda ıhlamur ağacı dikilerek, aydınlatma direkleri yenilenecek. Kamiloba Mahallesi Selanik Caddesi’nde yol ve trertuvar çalışmalarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, caddeye bağlı sokaklarda da bakım onarım çalışması yapıyor. Ayrıca, Özmarmara Caddesi ve İstasyon caddelerinde de yol yapım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

“Kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Kamiloba Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibinden bilgi alırken mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. 2015 yılı yatırım programı çerçevesinde belirlenen hedeflerin çok önüne geçtiklerini ifade eden Başkan Akgün, “Bu yıl 100 bin tonun üzerinde asfalt döktük. Tüm mahallelerde eş zamanlı olarak yol yapım ve onarım çalışmalarımız sürmektedir. Sezon sonuna kadar da aralıksız olarak devam edecek. Kış mevsimi sonrasında gelecek yılda aynı kararlılıkta ilçe genelinde başlattığımız bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.