enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4646
EURO
34,7363
ALTIN
2.435,13
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Danamandıralı yurttaşlar Işıklar’ı ayakta alkışladı

Danamandıralı yurttaşlar Işıklar’ı ayakta alkışladı
25.08.2015
130
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor. Danamandıra’da hemşerileriyle buluşan Başkan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Havai fişekler ve yoğun tezahüratla karşılaşan Işıklar, kahve konuşmasından sonra ayakta alkışlandı.

MUHTAR ÇAKIR; “KAPISINI NE ZAMAN ÇALSAM BENİ GERİ ÇEVİRMEDİ”

Danamandıra Muhtarı Emrullah Çakır; “Başkanımdan Allah razı olsun. Kapısını ne zaman çalsam beni geri çevirmedi. Köyümüze birçok hizmeti oldu. Yolu açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum.”

TUĞLU; “30 MART ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİH”

Danamandıra yaptığı konuşmasında CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu şunları söyledi; “30 Mart çok önemli bir tarih. Halkımız isyanda. Sulh sağlayacağı, herkesi kucaklayacağı yerde, polisiyle, TOMA’larıyla insanların üzerine gidiyor. Bu yaşananlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Başkanımızın beş yıllık çalışmasını hepiniz biliyorsunuz. Dürüstlüğü, her daim halkın içinde oluşu çok önemli bir duruş. Desteklerinizin devamını diliyoruz” dedi.

IŞIKLAR; “YAPTIKLARIMIZ SADECE BİR BAŞLANGIÇ”

AKP’nin seçim sürecinde gençleri iş vaadiyle kandırarak günü kurtarma çabası içinde olduğunu belirten Başkan Işıklar, şunların söyledi; “Biz beş yıl boyunca 35 mahalle muhtarımızla uyum içinde çalıştık. Danamandıramız tarımın, hayvancılığın gelişmesi gereken, vaha gibi olması gereken bir bölgemiz. Beş sene boyunca elimizden geldiğince köyümüzün eksiklerini gidermeye çalıştık. Yaptıklarımız sadece bir başlangıç! Asıl hizmet 30 Mart’tan sonra başlayacak. Diğer mahallelerimize ne yaptırsak, Danamandıra’ya da yapmaya çalıştık. Belediyecilik budur.

“GÜNÜ KURTARMA ÇABASINDALAR”

Oyunuzu alıp, sadece seçim zamanı gelerek gençlerimizi Büyükçekmece Arıtma Tesisleri’nde işe sokacağız diye kandırmaya çalışıyorlar. Günü kurtarma çabasındalar. Beş kişiye iş buldun, peki diğer gençler ne olacak? Onlara siz 30 Mart’ta İstanbul’da olacak mısınız ki bu sözleri veriyorsunuz diye sorun! İşte oya bakış açıları bu. İnsanların yokluğu, çaresizliğini gözüne batıran bu anlayış karşısında sessiz kalmayacağız!”

“MUHTARIMIZIN SÖZÜ BENİM SÖZÜMDÜR”

Muhtar size ne söz veriyorsa, benim sözümdür. Biz hizmet etmek için buradayız. Yaptığımız hizmetleri gözünüze sokar bir anlayışla çalıştığımızı gördünüz mü? Kapalı Pazar Yeri yaptık, sadece Ramazan Ayında sizlerle birlikte iftar da buluştuk. Bir okul yapıp, bakanlara kadar çağırıp açılış yapıyorlar. Bizim vergilerimizle yapıyorlar. Tabi ki yapacaklar bu bir lütuf değil!.” Danamandıralı hemşerileri tarafından sevgiyle karşılanan Işıklar, kahve konuşmasından sonra büyük bir coşkuyla ayakta alkışlandı.









REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.