enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4550
EURO
34,8072
ALTIN
2.447,60
BIST
9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert, Silivri’li Kartallar ile Buluştu

Tahir Sert, Silivri’li Kartallar ile Buluştu
25.08.2015
90
A+
A-

Sporun insan hayatının en önemli olgularından biri olduğunu vurgulayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “Bugün burada bizleri bir araya getiren Beşiktaş sevgisidir. Ben 1992 yılından beri Kongre Üyesiyim. Sporun, topluma büyük katkıları olduğunu düşünüyorum. Bunun için devlete ve yerel yönetimlere bu konuda büyük sorumluluk düştüğünü biliyorum. Gençlerimizde son zamanlarda madde bağımlılıklarının arttığının farkındayım. Bunun üstesinden gelmek için de yapılabilecek en etkili çözüm onları spora yönlendirmektir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiştir. Bu söze sonuna kadar katılıyorum. Çünkü spor yapan birey aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak ve ahlaklı bir bireye dönüşüyor. Hayatının her alanında o disiplin ile hareket ediyor.”

GENÇLERİMİZ İÇİN BÜYÜK YATIRIMLARIMIZ OLACAK

“Ben spor yapmayı seven bir kişi olarak, vatandaşlarımızın da bu konuda bazı hakları olduğunu düşünüyorum. Bunun için pek çok projemiz var. Öncelikle Silivri’ye bir spor kompleksi kazandıracağız. İçerisinde buz pisti ve olimpik yüzme havuzu da olacak olan spor kompleksimiz sayesinde gençlerimiz farklı spor alanlarına da yönelebilecek. Bugüne kadar okullara ve beldelere yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kapalı spor salonu çalışmaları oldu. Bizde bu alanda kapalı spor salonu olmayan okullara ve beldelere kapalı spor salonu kazandıracağız. Köylerimizde çim sahaları halkımızın hizmetine sunacağız. Gençlerimiz için çok büyük yatırımlarımız olacak. Göreve geldiğimizde sizler ile uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum” dedi. Program, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in kahvaltı organizasyonu için Silivri Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Belenkoğulları başta olmak üzere bütün dernek üyelerine teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.