enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEĞİRMENCİ; “SİLİVRİ’NİN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”

DEĞİRMENCİ; “SİLİVRİ’NİN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”
16.02.2019
123
A+
A-

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci,İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve Partilileriyle birlikte Silivri Çamlık Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci ve İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, Silivri’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Silivri’yi bölmek değil, hizmete kavuşturmak temel amaçlarının olduğunu dile getiren Değirmenci ve Dertop,Silivri’nin kaybedecek bir beş yılı daha olmadığını dile getirdi.

DEĞİRMENCİ; “SİLİVRİ’NİN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK”

Silivri Çeltik Çamlık Restaurant’ta kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Demokratik Sol Parti Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, adaylık süresiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Dertop; “Bugün DSP’nin Silivri’de ve Türkiye’de gurur günüdür. Silivri’den güvecini biz uçurmaya başlayacağız, Türkiye’nin her yerinden de güvercinimiz uçmaya devam edecek. Bizler yıllardan beri buna inanarak mücadelemizi sürdürdük, çok şükür ki bizler bu günleri de gördük. Siyaset çok uzun soluklu bir iş, ben şuanda en büyük gururu duyuyorum. Ben size geçtiğimiz günlerde yaptığım toplantı da demiştim, öyle bir aday ile geleceğim ki, Silivri’de herkes kucaklayacak. Ben bu sözümü tutmanın gurur ve sevincini yaşıyorum. Arkasında kirli ilişkiler olanları partiye kabul edilmediğini kesinlikle söylememiz gerekiyor. Bizler bu zamana kadar kesinlikle herhangi bir partiyi yok etmek için mücadele etmedik. Ben bu ittifakın ucube bir ittifak olduğunu söylemiştim, bunlar biz deyip birbirlerinin kuyularını kazıyorlar, Cumhur ve Millet ittifakı adı altında birbirlerine söylemedikleri kalmıyor, Silivri’de de yaşananları görüyorsunuz. İttifakların hiç bir yasal alt yapısı yok. Yerel seçimlerin zamanında yapılacağı dâhil şaibeli duruma geldi.

Bizler zarar vermek için değil, seçim almak için yola çıktık. Benim gönlüm buna ikna oldu. Biz hiç bir zamana halka tepeden bakmayacağız. İnsanca, halkça bir muamele yapmayacağız. Bizim arkamızda Atatürk ve Ecevit ruhları var. Adaylık süresine de gelecek olursak, Selami Bey’e kesinlikle biz aday olmasıyla ilgili bir yöneltme gerçekleştirmedik, ben geçen seçimlerde olduğu gibi hiç kimse aday çıkmazsa kendim aday olur, davamız için mücadele eder ve Silivri halkına kendimizi de davamızı da tanıtırdım. ama Selami Değirmenci arkadaşım Silivri’nin ne durumda olduğunu da görerek kendisi bizim partimizden aday olmak istediğini dile getirdi.  Kendisine teşekkür ederek, Silivri’de güvercinimizi 31 Mart sonrasında uçuracağımızın sözünü halkımızdan alıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci; ” Bizler adayın ön seçimle belirlenmesini istemiştik, her zaman ön seçim eğilim yoklaması dedik. Kabul edilmedi. Kendi partisinin üyelerine güvenmeyen bir örgütten bahsediyorum ben burada sizlere, bizler asla kişisel ikbal peşinde koşmadık. Bizler için her zaman liyakat önemli olan oldu, Kılıçdaroğlu en kirlenmiş belediye başkanlarına olmazsa olmazdım diyerek aday olarak gösterdi. Özcan Bey’i aday gösterirseniz, Silivri’ye partiye ihanet edemeyiz diyerek bizlerde aday olarak çıktık. Hiç bir yatırım yokken bu kadar borç nasıl yapılıyor. Benim yaptığım yatırımların bir tanesini esas alın, benim hizmetlerimin biri onun yaptığı hizmetlerin tamamı etmez, bir tane sayın. Kendi belediye başkan yardımcısı da eğer ki aday oluyorsa kendisini bir sorgulasın bize partiyi bölüyorsunuz diyenler oluyor, Silivri’ye yazık değil mi? partililerin, %20 si mevcut kişi aday olursa, oy vermeyiz diyor. bunun sorgulanması gerekiyor. Silivri’nin 5 yılını heba etmiş olacağız.

15 yıl boyunca benim yanımda görev yapan, 10 yıldır bizimle mücadele ediyor. Daha önce kendisi benim için siyaset arttığı diye biz söz kullanmıştı, geçtiğimiz gülerde yaptığımız toplantı da kimin artık olduğu anlaşıldı. Kendisi deli Dumrul köprüsündeki gibi her belediyenin işinden para alır durumuna geldi, ama hiç bir yatırımı da yok. Huzurdan bahsediyor ama Silivri halkının huzuru yok. Silivri’nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Silivri’yi ayağa kaldırmalıyız. Biz bölen olmak için değil, seçim kazanmak için Silivri’nin kazanması için çalışıyoruz mücadele ediyoruz.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.