enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEĞİRMENKÖYLÜLER GÖNÜL SOFRASI’NDA İFTAR YAPTI

DEĞİRMENKÖYLÜLER GÖNÜL SOFRASI’NDA İFTAR YAPTI
16.05.2019
150
A+
A-
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Değirmenköy Mahallesi’nde düzenlediği Gönül Sofraları İftar Programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçenin dört bir yanında gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen gönül sofralarının bir diğeri Değirmenköy Mahallesi Festival Alanı’nda kuruldu. İftara Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Değirmenköy İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Erkan Vural, Değirmenköy Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Şenol Köroğlu ve mahalleliler katılarak birlikte oruç açtı.

 

YILMAZ: “ NEYE İHTİYACINIZ VARSA ORADA OLACAĞIZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy Mahallesinde hemşehrileri ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayında yapacağınız ibadetlerin, tutacağınız oruçların, hayır hasenatın kabul olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayını çok iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu ay tokun açın halinden anladığı bir aydır. Ramazan ayı infak ayıdır. İnfak; bireylerin zenginliğinden, kazandığı paradan diğer vatandaşlara, yaptıkları yardım, hayır hasenat, fitre ve zekat anlamına geliyor. Dini inancımızla bağdaşan bir şekilde biz şunu ifade ediyoruz; İnşallah cenabı Allah hepimizi veren el, yardım eden el durumuna getirir. Sizlerle bu gönül sofralarında olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Ayrıca bugün Dünya Çiftçiler Günü; bu vesile ile Silivri’deki tarımla iştigal eden, çiftçilik yapan tüm kardeşlerimizin, tüm genç çiftçilerimizin, hanımefendilerin günlerini tebrik etmek istiyorum. Silivri için benim hayallerim var dedim. Üreticinin tüketici ile buluştuğu yöresel köy pazarlarının olduğu, tarımın hayvancılığın geliştiği, tarım ve hayvancılık üssünün Silivri olduğu bir hayale sizleri ortak etmek istedim. Bu vesile ile önümüzdeki süreçte tüm çiftçi dostlarımın yanında olacağımı ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz Pazar günü de Anneler Günü’ydü. Hanımefendilere her zaman şunu ifade ediyorum; sizlerle beraber yol yürüyeceğim. Sözümün arkasındayım. Elimi uzattım havada bırakmayın dedim, Allah’a şükür ki o el havada kalmadı. Sizin benim üzerimde emeğiniz çok büyük. Şunu bilin ki Volkan Yılmaz kardeşiniz hayatın bütün yükünü omuzlarında taşıyan kadınların, annelerin yükünü taşımaya, ortak olmaya geliyor. Çocuklarımız gençlerimiz, hep yanlarında olan bir belediye başkanı ile tanışacak. Kültür, sanat, spor ve eğitim… Neye ihtiyacı varsa belediye orada olacak, Volkan Yılmaz orada olacak!”

 

BAŞKAN YILMAZ HAYIR SAHİBİNE PLAKET VERDİ

Konuşmasına şu sözler ile devam eden Başkan Yılmaz; “Her gün binlerce Silivrili hemşehrim ile iftar ediyoruz. Çok sevgili bir ağabeyim, bir dostum var. Bu iftar sofrasının kurulmasını sağladı. Kendisi isminin açıklanmasını istemedi ama, hayır hasenat yapan insanları biz onure etmeliyiz ki bir sonraki kişilere örnek olsun. Değirmenköy’ün çok kıymetli işadamı As Beton’un sahibi Adil Salman’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Yılmaz, desteklerinden dolayı Adil Salman’a teşekkür plaketi takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.