enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dev Projelerimiz ile Silivri’yi Uçuracağız

Dev Projelerimiz ile Silivri’yi Uçuracağız
25.08.2015
117
A+
A-

Programa Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Selimpaşa her zaman bizim gurumuz oldu. Hepinizin derdi var. Hepinizin emeği var. Biz dertlendik ve sizlere hizmet etmek için buradayız. Bu seçim sadece yerel seçim olmaktan çıktı. Artık partimize ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oyun oynayıp, ülkemizin gelişimini durdurmaya çalışıyorlar. Ama sizin destekleriniz ile bunun üstesinden geleceğiz. Sizleri çok seviyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ’DE PROJE BİTMEZ

Dernek ziyareti sırasında “Sert dur eğilme, Selimpaşa seninle” sloganı ile karşılanan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Biz bir tek sizin ve Rabbimizin huzurunda eğiliriz. Değerli dostlarım, seçime çok az bir zaman kaldı. Silivri Belediyesi’nde iktidar olmamız için son 15 günümüz. AK Parti her zaman halka hizmet etmek için çalışan bir partidir. AK Parti’de proje bitmez. Biz tarihimize, geçmişimize ve geleceğimize sahip çıkacağız. Dev projelerimiz ile Silivri’yi uçuracağız. Devlet üniversitesi, metro, spor kompleksi, çevre düzenlemeleri, yeni gösteri adası, tören alanı, kültür merkezi, hayvan barınağı, avcılar için atış poligonu, kavşak düzenlemeleri, katlı otopark projelerimizi sizler için hayata geçireceğiz. Artık bizim evlatlarımız eğitim için de iş için de başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Bir şehrin değerini arttıracak en önemli olgu, iyi bir planlamadır. Ben Beylikdüzü’nde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde, şehrin yeniden planlanmasına katkı sağladım. Bugün Beylikdüzü’nün değeri beş kat arttı. Silivricoğrafyası, tarihi, denizi Beylikdüzü’nden çok daha kıymetli bir yer. Ben tecrübelerimi, vefa borcum olan bu şehir için kullanarak şehrimizi yeniden kalkındıracağıma söz veriyorum” dedi. Dernek ziyareti, Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer’in, konuşmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.