enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sizlerde hizmetkar olmaya geldim

Sizlerde hizmetkar olmaya geldim
25.08.2015
102
A+
A-

Programa, Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Biz bir yola çıktık. Bütün teşkilatımızla gece gündüz demeden, Silivri’ye hizmet etmek için uğraşıyoruz. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmaya ve ülkemizi zayıflatmaya çalışıyorlar. Bu ülkede yaşayan bütün duyarlı vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya ve resmin bütününü görmeye davet ediyorum” dedi.

TÜRKİYE, DÜNYANIN EN GÜÇLÜ DEVLETLERİNDEN BİRİSİ OLDU

AK Parti iktidarının insanı temel alan bir devlet anlayışını benimsediğini ifade eden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “İnsan hayatında çok önemli olan sağlık, eğitim ve adalet konularında ülkemiz son on yılda büyük mesafe kat etti. AK Parti olarak insana değer veren, insan için devleti kapsayan bir anlayışla çalıştık. Artık ülkemizde herkes istediği hastanede tedavi olabiliyor. Öğrencilerimize ders kitapları ücretsiz dağıtılıyor. Türkiye artık borç almak için yalvaran bir ülke değil, dünyanın en güçlü devletlerinden birisi. 30 Mart’ta önümüzde bir seçim var. Oy kullanarak yerel yöneticilerinizi seçeceksiniz. Ben sizlerden tercihinizi yaparken, sizlere hizmet ve proje getirecek olan kişileri seçmenizi istiyorum. Bir kardeşiniz olarak sizlere hizmetkâr olmaya geldim” şeklinde konuştu.

SİZİN OYUNUZ SİYASİ İSTİKRARIN DEVAMINI SAĞLAYACAK

Programa katılarak destek veren Eski Milli Eğitim Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer; “Seçime giderken bütün medeni ülkelerde olduğu gibi bizde de belediye başkanlarının projelerini anlatmasını ve şehre neler katabileceğini anlatması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrin geleceği için en çok hizmeti getirebilecek kişiye oyunuzu verin. Türkiye’de AK Parti iktidara geldiğinden beri demokrasi, temek hak ve özgürlükler konusunda büyük gelişmeler yaşandı. Halka hizmet konusunda geçmişle mukayese edilemeyecek kadar proje ürettik. Biz AK Parti olarak Türkiye’nin en büyük partisiyiz. Sizlerin oyları ve desteği ile buradayız. Sizin oyunuz seçimlerde hesap sorma oyu olacak. Sizin oyunuz Türkiye’deki siyasi istikrarın, insan hak ve özgürlüklerinin devamı anlamına gelecek. Bugüne kadar sizin güveninizi sarsacak hiçbir şey yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.