enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2596
EURO
35,0077
ALTIN
2.445,89
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dr. Akgün’den Muhtarlara Özel Statü

Dr. Akgün’den Muhtarlara Özel Statü
26.10.2015
124
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlarla ilgili çok önemli bir kararını açıklayarak, “bundan böyle belediye meclis toplantılarında muhtarlara özel yer ayrılacağını” söyledi. Muhtarların hem devleti hem de toplumu teslim ettiğinin altını çizen Başkan Dr. Akgün, “Bir kentin en önemli yöneticileri arasında bulunan muhtarların kentin en önemli kararlarının alındığı mecliste olması gerekir” diye konuştu.

Belediye Meclis toplantılarına bazı muhtarların sürekli katıldığını ama bazılarının katılamadığını gözlemlediğini belirten Başkan Dr. Akgün, “Meclis’te üyeler, bürokratlar gibi muhtarların da yeri olmalı. Yeni belediye binamızdaki meclis salonunda özel bölüm ayıracağız. Binamıza geçinceye kadar da muhtarlar ziyaretçilere ayrılan bölümün en önündeki sıradan meclis çalışmalarını takip edecekler” diye konuştu.

Başkan Dr. Akgün, “Muhtarlarımız bundan sonra, Mecliste isimleriyle ayrılmış olan koltuklarda oturacaklar” ifadesini kullandı.

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Öte yandan 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü Büyükçekmece Belediye Meclisinde, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar gününün kabul edilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Dr. Akgün,” Çok daha önceden olması gerekiyordu. Halk ile devlet arasında köprü olan muhtarların önemi büyüktür. Demokrasinin, cumhuriyetin, devletin ve tolumun temel taşı muhtarlarımızın günü bundan sonra her yıl kutlanacaktır” dedi. Dr. Akgün, muhtarlara günün anısına hediye verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.