enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,7679
ALTIN
2.413,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamsi Balık Festivali’nde Vatandaşlara 20 Ton Hamsi Balık İkram Edildi

Hamsi Balık Festivali’nde Vatandaşlara 20 Ton Hamsi Balık İkram Edildi
26.10.2015
140
A+
A-

Esenyurt ’ta düzenlenen  hamsi balık festivali’nde vatandaşlara 20 ton hamsi balık ikram edildi. Hamsi ve balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken Karadeniz müzikleri festivale renk kattı.

Esenyurt Belediyesi ve Karadenizli İl, İlçe, Köy ve Federasyonların birlikte organize ettiği hamsi balık Festivali renkli görüntüler oluşturdu. Festivale AK Parti  İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 20 ton hamsi balık ikramının yapıldığı festivalde soğuk hava ve yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar E5 Yürüyüş Yolu Parkı Meydanı’nın da uzun kuyruklar oluşturdu. Dev kazanlarda ve ızgaralarda pişirilen hamsi balığın tadına bakmak isteyen vatandaşlar dakikalarca balıkların pişmesini bekledi. Kurulan standın başına geçen Başkan Necmi Kadıoğlu vatandaşlara hamsi ikramında bulundu.

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan festival programı Mehteran Takımının marşları ve  protokol konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşması yapan Giresunlular Dernek Başkanı ve Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada sözü milletvekillerine bıraktı. Eski Samsun Milletvekili Ahmet Yeniay yaptığı konuşmasında Edirne’den Kars’a birlik ve beraberlik mesajları verdi. İstanbul 1’nci bölge AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Turan söz alarak Esenyurt ‘ta böyle bir festival ile Türkiye’nin her bölgeden vatandaşı bir arada olduğunu gösterdiğini belirtti.

Programa katılan AK Parti 3’ncü Bölge Milletvekili Halis Dalkılıç söz aldı. Dalkılıç, Esenyurt Belediyesi ve Karadeniz derneklerini böyle bir festivalden dolayı tebrik ederek, 1 Kasım seçimlerinde milletin iradesi ile yeniden Türkiye’nin yükselişinin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

 BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Festivallerin birlik beraberlik duygularını güçlendirdiğine vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bu festival ile Türkiye’de kardeşlik olgusunun devam ettiğini söyledi. Başkan Kadıoğlu “ Duamız şudur ki Biz birlik ve beraberlik içinde yaşayalım. Bu ülkeyi parçalamak kan gölüne çevirmekle uğraşanlara yol vermeyelim. Biz kardeşliği yaşatalım. Biz namerde muhtaç olmadan inatlaşmadan, içinde kardeşlik olan güzel bir Türkiye de yaşayalım. Bayrağımızın altınla onunla gurur duyarak istikrar diyelim, istikbal diyelim. Büyük Türkiye, kalkınmış Türkiye diyelim içinde kardeşliklerin oluştuğu Türkiye diyelim. Sevdalıkların oluştuğu Türkiye diyelim gençlerimizi kurtaralım. Evlerinden alıp götürülen, öldürülen askerlerimizi polisimizi kurtaralım. Bugünkü katılımın çok anlamlı buluyorum. Burada tüm Türkiye var, tüm derneklerimize ve vatandaşlarımıza iyi ki varsınız sefalar getirdiniz diyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.