enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erol: Büyükçekmece değişim istiyor

Erol: Büyükçekmece değişim istiyor
26.01.2024
4
A+
A-

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Erol, “Büyükçekmece halkı; değişim, dönüşüm, gelişim istiyor. Halkın desteği ile biz de bunu gerçekleştireceğiz” Dedi.

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Erol, “Büyükçekmece halkı; değişim, dönüşüm, gelişim istiyor. Halkın desteği ile biz de bunu gerçekleştireceğiz” Dedi.

Büyükçekmece Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Erol, adaylığının açıklanmasının ardından ilçede yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Erol bu kapsamda MHP ve Ak Parti İlçe Teşkilat mensupları ile bazı meclis üyeleriyle; ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yoğun ilgi gören Erol, “ Büyükçekmece’de değişimi, gelişimi isteye, dönüşümü isteyen halk var. Bizleri bağrına bastılar. Biz , burada doğduk, burada büyüdük. İşimiz burada, evimiz burada, aşımız burada. Bundan sonraki süreçlerde de Büyükçekmece’nin bizden beklediklerini karşılamaya çalışacağız. Büyükçekmece halkının taleplerini alacağız ve belediye bütçemiz elverdiği sürece bu talepleri gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

Murat Kurum ile Büyükçekmece’yi görüştü

Başkan Erol, ziyaretler sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Erol, partinin İBB Adayı Murat Kurum ile yaptığı görüşmeyle bağlantılı bir soru üzerine şu açıklamayı yaptı. “Murat Kurum başkanımız Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak takip ettiğimiz, vatandaşımızın takip ettiği, çalışmalarından övgü ile bahsettiği bakanımızdı. Murat Kurum Bey, dönüşüm konusunda, riskli yapıların dönüştürülmesi konusunda uzman bir ekiple çalışıyor. Kendisi de bu konuda uzman biri. Büyükçekmece’nin de dönüşüme ihtiyacı var. Daha sonraki süreçlerde de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemiz ile bu dönüşümü el birliği ile sağlayacağız. Bizim için öncelik halkımızın güvenliği. Halkımızın güven içinde yaşamlarını sürdürebilmesi. Murat Kurum Bey ile Büyükçekmece’nin ulaşımını konuştuk, trafiğini konutuk. Büyükçekmece’nin kentsel dönüşümünü konuştuk, sahil peyzajını konuştuk, göl havzasının yeniden projelendirilerek halkın kullanımına açılmasını konuştuk. Göl havzasını konuştuk. Göl havzasının halka açılmasını konuştuk. 31 mart ta halktan desteği istiyoruz. Gördüğümüz bu desteği verdikleri yönünde”

Cumhurbaşkanı kulağına ne dedi

Erol , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımı töreninde eğilerek kulağına ne dediği?” ile ilgili soruyu ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın her istanbul’un her ilçesinde emeği var. Her ilçesini ayrı ayrı biliyor. Büyükçekmece ile bize ifade etmesi gerekenleri ifade etti. Bizde aldık başımızın üstüne koydu. Halkımızın desteği çabası ile Büyükçkemece’de gereken çalışmayı sergileyeceğiz.” Şeklinde yanıtladı

Gazeteciye saldırıya kınama

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediyesine yönelik operasyonlarla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Erol, yargı sürecindeki bir konu hakkında yorum yapmanın doğru olmadığını söyleyerek, “Bu konuya vakıfım ancak şu anda adliye de olan bir konu hakkında konuşmam doğru olmaz. Ancak orada hem basın mensubumuza yapılan saldırıyı hem de bir teyzemize yapılan çirkin hareketleri kınıyorum, bunlar hoş değil, olmaması gereken şeyler” değerlendirmesinde bulundu.
KAYNAK : DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.