enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’a 10 yeni muhtarlık binası

Esenyurt’a 10 yeni muhtarlık binası
29.08.2018
124
A+
A-

İlçe genelinde fiziki yetersizlik içinde bulunan 10 mahalle muhtarlığı yeni binalarına kavuşuyor. Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılacak muhtarlık binaları için yer tespitleri tamamlanırken bir kısmında da inşaat başladı.

Esenyurt Belediyesi ilçe genelinde sıkıntılı mekanlarda hizmet veren muhtarlıklara el attı. Esenyurt Belediyesi, ilçede fiziki yönden kısıtlı imkanlarla, zor şartlarda faaliyet gösteren 10 mahallede yeni muhtarlık binaları yapıyor. Mevcut muhtarlık binalarının bir kısmında kira gibi problemler yaşanırken, bir kısmı da mahallelerin merkezinden uzakta yetersiz apartman dairelerinde hizmet veriyordu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin talimatıyla 10 mahalleye yeni muhtarlık binası yapılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede yapılacak mahalle muhtarlık binalarının yerleri tespit edildi, bir kısmında da inşaat başladı.  Ardıçlı, Cumhuriyet, Osmangazi, Gökevler, Turgut Özal, Aşık Veysel, İstiklal, Örnek, Barbaros Hayrettin Paşa ve Yenikent mahallelerinde yeni muhtarlık binalarının bir kısmı belediyenin mevcut arsalarına yapılırken, inşası da belediye tarafından gerçekleştirilecek.  Yeni yapılacak muhtarlık binalarından büyük bir memnunluk duyduklarını belirten muhtarlar, Esenyurt Belediyesi’nin büyük bir sıkıntıyı ortadan kaldırdığını söylediler.

Başkan Alatepe yerinde inceledi

Yenikent Mahallesi’nde 75. Yıl Parkı girişinde yapılacak Yenikent Muhtarlık Binası çalışmalarını denetleyen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışmaların süreciyle ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. Yapılacak muhtarlık binalarıyla muhtarların modern ve teknolojik olarak donanmış binalarda vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Alatepe, inşaatların kısa bir süre tamamlanacağını bildirdi. Ali Murat Alatepe, ayrıca İstiklal Mahallesi’nde yapılan muhtarlık binasında da denetimlerde bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.