enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5574
EURO
35,0123
ALTIN
2.435,30
BIST
9.775,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gençler “Kürsü Senin Söz Senin” dedi

Gençler “Kürsü Senin Söz Senin” dedi
05.10.2015
181
A+
A-

MHP’li gençler AK Parti’ye gönül verdi

AK Parti Esenyurt Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu ‘Kürsü senin Söz senin’ etkinliğinde gençler sorularını soruyor, düşüncelerini dile getiriyor ve gündeme dair konular ele alınıyor.

Kürsü Senin Söz Senin programı açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Sebur Soğanlı program içeriği ve akışı hakkında bilgilendirme yaptı.

Esenyurt Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkında yapılan etkinliğe Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda AK Partili gençler katıldı. AK Gençler Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer’e sorularını iletti.

MHP’den AK Parti’ye geçiş…

Uzun yıllardır MHP Esenyurt Teşkilatında görev alan bazı gençler, MHP’den ayrılarak AK Parti’ye üye oldular. MHP’den AK Partiye geçiş yapan gençler adına konuşan Barış Emergen, “ 8 yıldır aktif olarak Esenyurt MHP teşkilatında AK Parti aleyhine siyaset yaptım. 7 Haziran seçimlerinden sonra MHP’nin izlemiş olduğu ‘Hayır’ politikalarını, geçici hükümette yer almayarak bu ülke için elini taşın altına sokmadığını, Devlet Bahçeli’nin milliyetçiliği temsil etmediğini gördüm. Tuğrul Türkeş’in de dediği gibi milletini düşünen milliyetçilik anlamında en iyi projelere imza atan tek parti AK Partidir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı yetkileri daha fazladır

‘Kürsü senin Söz senin’ etkinliğinde soruları cevaplayan ve gündeme dair konuşan Başkan Kadıoğlu, “ Başkanlık sistemini Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi için istediğini söylüyorlar. Başkanlık sistemini bu millet için istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı makamının yetkileri Başkanlık makamının yetkilerinden daha fazladır. Cumhurbaşkanının sadece devlete ihanetten başka yargılanma ihtimali yoktur. Amerika, Fransa ve tüm Avrupa’da başkanlık sistemi var. Bizim hedefimiz bir daha bu milleti koalisyonlara mahkûm etmemektir. 13 yıllık iktidarlık dönemimizde hükümetimiz ekonomimizi dünyanın en iyi 20 ekonomisinden biri haline getirdi. Hastaneler, okullar, sosyal tesisler, yollar ve hatta kendi savunma sanayimizi yaptı. Kişi başına düşen milli gelir 2500 dolarlardan 10.500 dolarlara yükseldi. Sosyal yardımlarımıza harcanan gelir arttı” dedi.

Konuşmalar ardından AK Partili gençler sırasıyla kürsüye gelerek düşüncelerini ve sorularını AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyelerine yönelttiler.

Barış EMERGEN Gençlik Kolları Başkanı Sebur Soğanlı IMG_3000 IMG_3037 IMG_3055 IMG_3087 IMG_3089

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.