enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3347
EURO
35,1658
ALTIN
2.244,39
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sizlerin hizmetkarı olmaktan onur duyuyorum

Sizlerin hizmetkarı olmaktan onur duyuyorum
25.08.2015
115
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği Silivri Öz Romanlar Müzisyenler Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde büyük coşkuyla ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

IŞIKLAR: SİZLERİN ARKADAŞIYIM, EVLADIYIM

Evlerinin pencere ve balkonlarından CHP ve Türk Bayrak’ları sallayan hemşerileri de Işıklar’a destek verdi. Doğup büyüdüğü mahallede yıllarca bir arada yaşadıklarının altını çizen Işıklar, “Ben sizin bir evladınız, kardeşiniz, arkadaşınızım. Bugüne kadar sizler için elimden geleni yaptım. İhtiyacı olanın yardımına koştum, işsize iş imkanı sağladım. Geride bıraktığımız dönemde sizlerin hizmetkârı olmaktan onur duydum. Bu kardeşinize 30 Mart’ta yeniden destek vereceğinize inanıyorum. Kendimi ve arkadaşlarımız sizlere emanet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.