enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güzelce modern bir muhtarlık binasına kavuşuyor

Güzelce modern bir muhtarlık binasına kavuşuyor
18.07.2018
129
A+
A-

Mahalle muhtarlıklarının demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlıkların daha kaliteli hizmet verebilmesi adına pek çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri son olarak, Güzelce Mahallesi eski muhtarlık binasının yerine, depreme dayanıklı, kullanışlı ve modern bir muhtarlık inşa etti. Yapımı tamamlanan muhtarlık hizmete girmek için gün sayıyor.

Mimarisiyle fark yaratan yapılar

Başkan Akgün, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yeni muhtarlık binalarının inşası için kolları sıvamıştı. Sıradan muhtarlık binalarından oldukça farklı olan yapılar, farklı mimarisiyle de dikkat çekiyor. Kullanışlı bir yapıya sahip muhtarlık binaları, hizmet kalitesiyle de Büyükçekmecelilerden tam not alıyor.

“Muhtarlarımıza ve Büyükçekmecemize yakışan bir hizmet”

Demokratik yönetimin ilk basamağının muhtarlıklar olduğunu vurgulayan Başkan Akgün; “Muhtarlarımız halka hizmet ederek kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Onların en rahat şekilde görevlerini yerine getirebilmeleri için yeni muhtarlık binalarımızı inşa ediyoruz. Pek çok mahallede hizmete giren modern ve kullanışlı muhtarlıklarımızın arasına, Güzelce Mahalle Muhtarlığı binasını da eklemenin mutluluğunu paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.