enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5708
EURO
35,0052
ALTIN
2.461,81
BIST
9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HAMDEMİRCİ:Mücadelemiz artarak devam edecek

HAMDEMİRCİ:Mücadelemiz artarak devam edecek
25.08.2015
116
A+
A-

Saadet Partisi olarak Silivri’de çok önemli bir seçim çalışması icra ettik. Silivri’de gidilmedik yer bırakmadık. Silivri halkından çok büyük bir teveccüh gördük. Gönüllerde ki teveccüh oy olarak sandığa yansımamış olabilir. Ancak, Silivri halkının bu tercihine saygı duyuyor ve Partimize göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyoruz.

Ülkemiz genelinde ve Silivri’de yerel seçimden ziyade genel seçim havasının yansıtılmaya çalışılması, gerilim ve kutuplaşma politikası sebebiyle, yine milletimiz iki siyasi partiyi tercihe zorlanmıştır. Küçük hesaplar peşinde koşan ve her şeyi seçim kazanmak zanneden iktidar ve ana muhalefet, yıllardır oynadıkları oyunu yine sahnelemiştir. Bu politika ülkemize ve milletimize çok büyük zarar vermekte, ülkemiz insanı birbirine düşman hale getirilmektedir.

Milli Görüş mensupları olarak 45 yıldır devam ettiğimiz mücadelemize, bugün daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Dava aşkıyla her türlü fedakarlığı yapan ve her türlü engele göğüs geren vefakar teşkilat mensuplarımızla Silivri’de gidilmedik yer ve çalınmadık kapı bırakmayacağız. Milletimizin Milli Görüş yönetimine kavuşması için çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bizler inanıyoruz ki, milletimiz aslına ve özüne dönecek ve Saadet Partisi’ni bağrına basacaktır.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır…

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.