enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5769
EURO
35,0003
ALTIN
2.428,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hayvancılıktaki büyük tehlikeyi Yeniçağ manşete taşıdı

Hayvancılıktaki büyük tehlikeyi Yeniçağ manşete taşıdı
08.04.2022
115
A+
A-

‘Memleket Gezileri’ kapsamında Menemen ve İzmir’i ziyaret eden Akşener’i karşılamaya gelenler AKP iktidarını yerden yere vurdu. Hükümetin, esnaf, besici ve üreticileri de unuttuğunu belirten vatandaşlar “Dalga dalga gelen zamlar belimizi büktü. Geçinemiyoruz. Yarın ne olacağımız meçhul” diye konuştu.

SÜT İNEKLERİ KASAPLIK ET OLUYOR

Menemen ve İzmir’de esnafla bir araya gelen Akşener’e bir besici, “Yem alamadığımız için hayvalarımız telef oluyor. Açlıktan ölmesin diye süt sağdığımız ineklerimizi kesime göndermek zorunda kalıyoruz. Bizleri bu dertten kurtarın” dedi.

TOPRAKLAR EKİLMEZSE KITLIK KAPIDA

Bir çiftçi de, “Ekili tarım alanlarımız hobi bahçesine dönüytürüldü. Bugün biz, yarın İstanbul, başka bir gün de Adana, üretemediğimiz için muhtaç duruma düşecek. Verimli topraklarımız yeniden eski haline getirilsin” diye dert yandı.

BU İKTİDAR GERÇEKLERİ GÖRMÜYOR

Vatandaşın geçinmekte zorluk çektiğini, ancak iktidarın bunu görmediğini ifade eden Akşener de, “Bu ülke çok büyük, bu ülkenin potansiyeli var. Çalmayınca, çırpmayınca Türkiye’nin imkanları herkese yeter” ifadesini kullandı.

150 GRAM KIYMA VERİRKEN UTANDIM

Akşener’in Menemen’de ziyaret ettiği bir kasap, “Kilo kilo ile alışveriş yapan müşterim, şimdi 30 liralık kıyma istiyor. 150 gram et verirken ben utanıyorum. Dükkanıma günde 150 kişi giriyorsa, 125’i fiyatları görünce çıkıyor” dedi.

İşte Yeniçağ Gazetesi’nin birinci sayfası:

KAYNAK : YENİÇAĞ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.