enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MUHTEŞEM ETKİNLİKLERİN MERKEZİ

MUHTEŞEM ETKİNLİKLERİN MERKEZİ
A+
A-

Çatalca’mıza cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini kazandırmasının dışında, ilçemizdeki sosyal ve kültürel etkinliklerde de seviye atlatan Başkanımız Mesut Üner, ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ etkinliklerinde bizzat yönettiği organizasyonlarda yine tam not aldı. Etkinlik hazırlıklarına günler öncesinden başlayan Başkanımız Mesut Üner, Kültür İşleri Müdürlüğüne eksiksiz bir organizasyon için talimat verdi.

MUHETEŞEM KONSERİMİZ, EĞLENCEMİZİ TAVAN YAPTI

Çatalca Belediyesi ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ etkinliklerimiz muhteşem bir konser etkinlik programımızla başladı. Konser için tarih, 8 Mart Salı’dan önceki ilk Pazar günü seçtik. Konser alanına ilçemizdeki katılımcılar saat 15.00’da giriş yapmaya başladı. Konserimizden önce DJ Aram, eğlence alanımızda konserimiz öncesi coşkumuzun yükselmesine vesile oldu. Etkinlik alanında yemek ikramı da gerçekleştirdik. DJ programımız sırasında, Başkanımız Mesut Üner, eşi Aydan Üner ve annesi Gülten Üner’in alana geliş anonsu yapılınca, davetliler büyük bir coşkuyla kendilerini alkışladılar ve coşkulu alkış sırasında Başkanımız Mesut Üner, eşi Aydan Üner ve annesi Gülten Üner’in oldukça duygulandığı dikkatlerden kaçmadı. Sonrasında sevilen şarkılarıyla Türkiye’de çok sevilen ve muhteşem yorumuyla büyük bir hayran kitlesi olan Tuğçe Kandemir sahne almasıyla, etkinlik alanımızdaki coşku tavan yaptı. Başkanımız Mesut Üner’in sanatçı Tuğçe Kandemir’e çiçek takdim edilmesiyle birlikte pasta kesimi de gerçekleşti. Etkinlik bitimi alandan keyifli bir şekilde ayrılan katılımcılara günün anısına hediye dağıtımı gerçekleştirdik.

‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ etkinlikleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ 8 Mart hemen öncesi ilk Pazar gününde, ilçemizdeki hanımefendilerin neşelerine neşe katmak için, ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ etkinliklerimiz kapsamında Tuğçe Kandemir konseri organize ettik. Etkinliğimiz sırasında ilçemizdeki hanımefendilerin keyifli eğlencelerine şahit olmak, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. Yarında ilçe genelinde hanımefendilere çiçek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Çatalca Belediyesi Kültür İşleri resim kursiyerlerimize açtığımız serginin açılışını gerçekleştireceğiz. Daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı günlerde buluşmak ümidiyle ilçemizdeki tüm hanımefendilerin ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ kutlu olsun. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor

#BirlikteÇatalcayız 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.