enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4671
EURO
34,6955
ALTIN
2.437,43
BIST
9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İmam Hatip Lisesi Karşısına Kütüphane Geliyor

İmam Hatip Lisesi Karşısına Kütüphane Geliyor
09.03.2017
182
A+
A-

Okulların bulunduğu bölgeye, öğrencilerin ders çalışıp, araştırma yapabilecekleri bir kütüphane kazandırmayı planladıklarını duyuran İmamoğlu, “Gençlere verimli bir çalışma ortamı sağlayacağız.” dedi.

 Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ve onlarla sohbet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde yer alan Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürleri Mehmet Halil Ertekin ve İmran Harundağ ile görüşen İmamoğlu, bu bölgede bir kütüphane açmayı hedeflediklerini duyurdu. İmamoğlu, çocukların gelip ders çalışabileceği, araştırma yapabileceği bir merkez oluşturmak istediklerini söyleyerek, iki okulun öğrencilerinin Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ndeki kütüphaneyi yoğun olarak kullandıklarını ekledi ve bu bölgeye kütüphane kazandırılmasıyla hizmetin öğrencilerin daha da yakınına gelmiş olacağını ifade etti.

Başkan İmamoğlu, ayrıca imam hatip lisesi öğrencilerine bir sürpriz yaptı. Okul bahçesinde gençlerle masa tenisi oynayan İmamoğlu, Spor İşleri Müdürlüğü’nden destek alarak okulda Masa Tenisi Turnuvası düzenlenmesi önerisini getirdi. Öneriyi heyecanla karşılayan öğrencilere İmamoğlu, “Turnuvada dereceye girenlerinizi ödüllendirelim. Sizleri seyahata gönderelim.” dedi. Okullardaki kadın öğretmenlerle selamlaşan İmamoğlu, onlara karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini de kutladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.