enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Ancak yosun olurlar!

Işıklar: Ancak yosun olurlar!
25.08.2015
96
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yolçatılı hemşerileri tarafından sevgi seliyle karşılanan Işıklar’a, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da ziyaretinde eşlik etti.

MUHTAR ERKAL; “BAŞKANIMIZ HİÇBİR TALEBİMİZE HAYIR DEMEDİ”

Yolçatı Muhtarı Cemalettin Erkal Işıklar’a teşekkür ederek; “Beş yıl boyunca görev yaptım. Ne zaman, ne istesem başkanımız hayır demedi. Kaldırımlar, aydınlatmayalar, camimize yardımlar yaptı. Tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kendisine bu seçimde de başarılar diliyorum” dedi.

TUĞLU; “EN GÜZEL ŞEY DEMOKRASİ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; “Sevgili Gelevreliler, 30 Mart yerel seçimleri çok farklı olacak. Şuan Türkiye ayakta. Suçsuz, günahsız çocuklar hayatını kaybediyor. Şiddet her tarafta. Halkın üzerine TOMA’larla, tabancalarla giden anlayıştan kurtulmamız lazım. En güzel şey demokrasi. Başkanımız yaptığı hizmetleriyle başarısını kanıtladı. Sizlerin desteği ile çok büyük bir farkla Silivri’de hem İstanbul’da göreve geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

IŞIKLAR; “MUHTARLARIMIZ BİZİM KALE KOMUTANIMIZ”

Başkan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Muhtarlarımızın hepsiyle uyum içinde çalıştığımızı her konuşmamda dile getiriyorum. Cemalettin Ağabeyimle, ağabey kardeş gibi çalıştık. İstekleri bizim için emir oldu. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim kale komutanlarımız. Hepimizin tek istediği; sizlerin bizlere verdiği görevi vicdani huzurla yerine getirmek.

“KÖYLÜYÜ YOK SAYAN ANLAYIŞI 30 MART’TA GÖNDERECEĞİZ”

35 mahallemiz var ve Silivri’nin üçte ikisinde yollarımızı tamamladık. Artık işimiz yolun dışına çıktı. Belediyecilik artık çok farklı. Artık muhtarlarımız da belediye temsilcisi olacak. Bu bir vaat değil, biz bunu yapıyoruz. Mahalle konseylerimiz ile yerinden

yönetimin, mahalle belediyeciliğin en güzel örneğini veriyoruz. Köy tüzel kişiliğini kaldırdılar. Peki neden kaldırıldı? Köyün malı hazineye geçsin de rahat satabilelim diye kaldırdılar! Ülkemizin temel değeri olan köyü, köylüyü yok etmeye çalışan bu anlayışı 30 Martta göndereceğiz. Bizim en büyük projemiz insan..Burası Esenyurt, Beylikdüzü olmayacak! Bu topraklar amacına uygun olarak kullanılacak, kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz.

“ANCAK DEV ÇINARIN DİBİNDEKİ YOSUN OLABİLİRLER”

Günlerce yaptıklarımızı anlatıp, yapacağımız projeleri anlatabilirim. Biz zaten bunları yapmak için göreve geldik. Gündemimiz çok farklı! Ağaçları kesmeyin diyen anlayışlara TOMA’larla giden, 16 yaşındaki bir çocuğu öldürebilecek kadar gözü dönen bu zihniyete 30 Mart’ta güzel bir cevap vereceğiz. Yeni Türkiye yaratacaklarmış! Bu ne demek? Padişah Türkiye’si demek istiyor. Bunlar 90 yıllık dev çınarın dibindeki yosun olabilirler ancak!”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.