enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2929
EURO
34,7514
ALTIN
2.438,69
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Esnafın Sesine Kulak Veriyor

Işıklar Esnafın Sesine Kulak Veriyor
25.08.2015
97
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle biraraya gelerek esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi aday adaylarının eşlik etiği Işıklar, “Allah nasip ederse yeni dönemde de esnaflarımızla birlikte çok güzel çalışmaların altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

IŞIKLAR: SİLİVRİ’Yİ SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, SİBESO ziyaretinde, her zaman esnafın yanında olduğunu ve kendisinin de bir esnaf çocuğu olmasından dolayı yaşanılan sıkıntıları çok iyi bildiğini ifade ettiği konuşmasında şunları kaydetti: “Orta ve küçük ölçekli esnafımızın içinde bulunduğu zor koşulları ve verdiği hayatta kalma mücadelesini çok iyi biliyoruz. Allah nasip ederse yeni dönemde de sizlerle işbirliği içerisinde esnafımızın kalkınması adına elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden şüpheniz olmasın. Daha önce olduğu gibi, yarında sizlerin görüş ve düşüncelerini de içine katan bir yönetim anlayışıyla daha yaşanabilir bir Silivri’yi hep birlikte kuracağız.” dedi.

“GÜZEL BİR DEMOKRASİ ÖRNEĞİ SERGİLİYORSUNUZ”

Ziyarette SİBESO Başkan adaylarının da birarada olmasını güzel bir demokrasi örneği olarak tanımlayan Işıklar sözlerine şöyle devam etti: “Hepinizin bir arada olması güzel bir demokrasi örneği. Sizleri birlikte görmekten çok memnun oldum. Mart ayında SİBESO, Şoförler Odası ve yerel seçimlerle yoğun bir dönem geçireceğiz. Seçimlerin hoşgörü ortamında, demokratik olgunluk içerisinde geçeceğine inanıyorum. Tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. 5 yıl boyunca yapmış olduğunuz işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”

TABAKOĞLU: ADAYLIĞINIZI KUTLUYORUM

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu da, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını, bugüne kadar uyum içerisinde çalışabilmekten dolayı da mutlu olduklarını ifade etti. Tabakoğlu ayrıca Işıklar ve ekibine başarılar dilerken “Adaylığınızı kutluyorum. Nazik ziyaretiniz için yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. 5 yıldır sizin de ifade ettiğiniz gibi uyum içerisinde çalışma fırsatı yakaladık. Bundan sonra da aynı birliktelik içinde çalışmayı arzuluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.