enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5694
EURO
34,9827
ALTIN
2.455,55
BIST
9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Hemşerilerinden Gelen Tebrikleri Kabul Ediyor

Işıklar Hemşerilerinden Gelen Tebrikleri Kabul Ediyor
25.08.2015
92
A+
A-

Silivrililerin desteği ile ikinci kez göreve gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Dernek, oda, sivil toplum kuruluşu ve kamu temsilcilerinin yanı sıra hemşerilerinin ve arkadaşlarının da tebrik ziyaretlerini kabul eden Işıklar, Çanta Mahalle sakinlerini, Sedat Öpçin’i ve Zeytinburnu Belediyesi eski Başkanı Hasan Yılmaz’ı makamında ağırladı. Işıklar ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EMİNE TOPRAK IŞIKLAR’I ZİYARET ETTİ

Silivrili resim ve fotoğraf sanatçısı Emine Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek kendisine fotoğraf hediye etti. 

Silivri’nin sevilen simalarından biri olan, resim ve fotoğraf sanatçısı Emine Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem için tebrik etti. Kendi çekmiş olduğu Tarihi Mimarsinan Köprüsü’nün fotoğrafını Işıklar’a hediye eden Toprak, çalışmalarında başarılar diledi.

ŞOFÖRLER ODASINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, yeniden seçilen Işıklar’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Işıklar’ı tebrik eden Akıncı, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

KADINLARIN TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partili kadınlar Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş Alipaşa ve Gümüşyakalı kadınlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını dileyen kadınlar, Başkan Işıklar’a çiçek hediye etti.

SİLİVRİLİ BALIKÇILAR IŞIKLAR’I TEBRİK ETTİ

Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler ve Yönetimi, Başkan Işıklar’ı tebrik ederek, yeni dönemde de çalışmalarında başarılar diledi. 

Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler ve Yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etti. Yeni çalışma dönemini tebrik eden yönetim, Işıklar’ın balıkçılık sektörünün gelişmesi için önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını diledi.

DİSK GENEL BAŞKANINDAN IŞIKLAR’A ZİYARET

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko ve DİSK Yöneticileri Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etti. 

Tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko ve DİSK Yöneticilerini ağırladı. Beko Işıklar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılarının devamını diledi.

SEZGİN TANRIKULU’NDAN IŞIKLAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başkan Işıklar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Seçim sonrası hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Tanrıkulu, Başkan Işıklar ve makamına ziyaret için gelen Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Silivri Şubesi Yönetimi ile sohbet etti.

TANRIKULU CEM EVİ PROJESİ İÇİN IŞIKLAR’I TEBRİK ETTİ

Başkan Işıklar’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Tanrıkulu, ilçede inşaatı devam eden Cem Evi Projesini inceleyerek; “Harikulade bir proje olmuş. Başkanımızı tebrik ediyorum. Böyle büyük ve tek amaca hizmet edecek cem evi binası görmemiştim” dedi. Işıklar’ı seçim başarısından dolayı kutlayan Tanrıkulu, başkana çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.