enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Malatyalı hemşerilerini ziyaret etti

Işıklar Malatyalı hemşerilerini ziyaret etti
25.08.2015
111
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte dernek ziyaretleri yaparak hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Selimpaşa Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne konuk olan Işıklar’ı Dernek Başkanı Hasan Güngör ile Dernek Yönetimi karşıladı. Selimpaşa Belediyesi eski Başkan Vekili Sait Özdemir ve eski dönem meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin de hazır bulundu.

“TERCİHLERİMİZ GELECEĞİMİZİ BELİRLEYECEK”

Işıklar dernek ziyaretinde gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin en büyük yolsuzluğunu yapmış hükümet suçüstü oldu. Bu gidişe bir dur demek için bir arada olmalı, birlikte hareket etmeliyiz. Tercihlerimiz geleceğimizi belirleyecek. Bu süreçte bir oyun bile çok büyük önemi var. Türkiye’nin bu deli gömleğini çıkarıp atması gerekiyor.

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN İŞARETİDİR”

İlçemizde büyük bir değişim projesi başlattık. Tüm mahallelerimiz ve köylerimizi merkezle bir bütün haline getirdik. Selimpaşa’da yaptığımız düzenleme çalışmaları kapsamında, mahallenin gerçek kimliği açığa çıkardık. Selimpaşa sahilini 24 saat ailece gezilebilecek bir noktaya getirdik. Selimpaşa çağdaş, modern, iş güç yaratan, sosyal mekânlarıyla cazibe merkezi haline gelecek. Yaptığımız düzenleme çalışmalarıyla bu yolda ciddi adımlar attık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın işaretidir. Bu ilçede ayırmadan, kayırmadan, birini diğerinden ötekileştirmeden hizmet veren bir yönetim anlayışıyla çalıştık. Sizlerden aldığımız destek ve güçle ilçemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.