enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR: “MÜBAREK DİNİMİZ DE, KUTSAL BAYRAĞIMIZ DA, EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ DA BİZİM..!

IŞIKLAR: “MÜBAREK DİNİMİZ DE, KUTSAL BAYRAĞIMIZ DA, EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ DA BİZİM..!
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrilileri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Cuma namazı çıkışında Türk Bayrağı hediye ederek davet etti. 69 camide, 40 bin adet Türk Bayrağı dağıtıldı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyetin 95. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına Silivrilileri bayrak ile davet etti. Cuma günü, Cuma namazı sonrası ilçe genelindeki tüm camilerin avlusunda eş zamanlı olarak bayrak dağıttıran Başkan Işıklar, dağıtıma bizzat katılarak cumhuriyet kutlamalarına davet çıkarttı. Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve belediye personeli eşliğinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde evlere ve dükkânlara asılmak üzere toplam 69 camide, 40 bin adet Türk Bayrağı vatandaşlara hediye edildi.

 

 

IŞIKLAR DAVET ÇIKARTTI

Cuma namazı çıkışında bayrak dağıtan Başkan Işıklar: “Cumhuriyet hepimizin şemsiyesi, milliyetçilik hepimizin, bayrak hepimizin, din hepimizin. Bu beraberlik, bütünlük içinde ne bu bayrak iner, ne de bu ezan diner! Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Mübarek dinimiz de, kutsal bayrağımız da, en büyük bayramımız da bizim..! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza yaklaştığımız bugünlerde, şanlı bayrağımızı ilçemizin her yerinde dalgalandıralım istedik. Hemşerilerimi bayrağımıza ve cumhuriyetimize sahip çıkmaya, kutlamalarımıza bekliyorum” dedi.

 

ÖNCE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ SONRA KONSER

Kutlamalar, 29 Ekim Pazartesi Günü 19.30’da Silivri Belediyesi önünde Cumhuriyet Korteji ile başlayacak. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşte bayraklarla ve söylenen marşlarla cumhuriyet coşkusu hep bir ağızdan dile getirilecek. Kortejde metrelerce uzunlukta olan dev Türk Bayrağı açılacak ve yürüyüş sonunda sevilen pop müzik sanatçısı Özgün’ün konseri ile devam edecek. Cumhuriyet kutlaması havai fişek gösterisi ile sona erecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.