enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Rejim sorunu yaşıyoruz

Işıklar: Rejim sorunu yaşıyoruz
25.08.2015
109
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte geldiği Çeltik Mahallesi’nde hemşerilerinin yoğun ilgisyle karşılandı. Işıklar buradaki konuşmasında rejim sorununa dikkat çekti ve ekledi: “Bizi yerelde genel siyaset yapmakla eleştirenler şunu çok iyi bilsinler ki, yarattıkları ortamda, gelinen noktada açık ve net bir şekilde rejim sorunu yaşanmaktadır. Yolsuzluklar ve götürülmek istendiğimiz karanlık coğrafyanın sorumlusu olan AKP iktidarı bizi böyle konuşmak zorunda bırakıyor.”

TUĞLU: 30 MART MİLAT OLACAK

Çeltik Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Sizler bizim köyümüzdünüz, şimdi mahallemiz oldunuz. Artık bir mahallede ne olması gerekiyorsa burada da olacak. Bölgemizde tarım ve hayvancılık ölmüş durumda. Tarladakiürün para etmez hale geldi. Üreticilerimiz artık tarlalarını satarak geçinmek zorunda kalıyor. 30 Mart’ta buna dur diyeceğiz. Genel seçimlerin zeminini hazırlayacağız. Siz Çeltikli hemşerilerimizin beyaz oylarına ihtiyacımız var” dedi.

IŞIKLAR: SIRA SİZİN TOPRAKLARINIZA GELDİ

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da buradaki konuşmasında, “ Köy tüzel kişiliklerini kaldırarak sizlerin ortak malı olan meralarınızı hazineye devrettiler. Hazine istediği gibi buraları satmaya yetkilidir. İstanbul’u yağmaladılar sıra sizlerin topraklarına geldi. Seçimin ardından gelip devir işlemini gerçekleştireceğiz. Göreceksiniz ki Çeltiğin malı burada kalacak. Başka bir yere gitmeyecek.

“REJİM SORUNU YAŞIYORUZ”

Şu an açık ve net bir şekilde rejim sorunu yaşıyoruz. Cumhuriyetin temel değerlerini yok sayıyorlar. Ülkemizi karanlık bir coğrafyaya doğru götürmek istiyorlar. Biz 30 martta sizlerin de desteğiyle buna dur diyeceğiz. Ve diyeceğiz ki; Karışma bizim yaşantımıza, bayrağımıza, yıldızımıza…

“İNSANLARIMIZ KAYGILI”

Hilafet anlayışıyla bizleri çağdışı bir noktaya taşımaya, padişahlık kurmaya çalışıyorlar. Sokakataki insanlarımızın gözlerinden okuduğumuz kaygının da nedeni bu. Ve bizleri gördüklerinde gözlerinden okuduğumuz ise ‘bırakmayın bizi bunların eline’ mesajı.İşte bu nedenle projelerden çok bu sorunlardan bahsediyoruz.

“MUHTARLARIMIZ BİZİM MECLİS ÜYEMİZ OLACAK”

Biz yerel ve yerinden yönetimden yanayız. Muhtarlıkların yanına yeni binalar yapıp sizleri belediyeye kadar gelme zahmetinden kurtarak, işlemlerinizi buradan yapmanızı sağlayacağız. Muhtarlarımız bizim meclis üyemiz gibi olacak. Mahalle belediyeciliği kuracağız. Bazı yerlerde bunu yaptık ve her yere yayacağız.

“OGÜNE KADAR KALACAK MI?”

Arkadaşın biri çıkmış 2028’de raylı sistem yapacakmış. Ogüne kadar senin kalacağın ne malum. Yapacak olan beş yıl içinde yapar. Ama biz Sayın Sarıgül ile birlikte sizlere en güzel hizmetleri sunacağız. Bugüne kadar başımız dik alnımız ak bir şekilde Silivri’yi yönettik. Bundan da şeref duyduk. Sizlerin beyaz oylarına ihtiyacımız var.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.