enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5432
EURO
34,8870
ALTIN
2.429,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Semizkumlar’ı salladı…

Işıklar Semizkumlar’ı salladı…
25.08.2015
100
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, miting programlarına Semizkumlar Mahallesi ile devam etti. Semizkumlar’da yoğun bir kalabalıkla karşılanan Başkan Işıklar’ı dinlemeye gelenler arasında mahalle sakinlerinin yanı sıra İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hıdır Okka, Kumburgaz Eski Belediye Başkanı Hüseyin Çorbacıoğlu da yer aldı.

TUĞLU; “BU URU İSTANBUL’UN SIRTINDAN ATACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; “Bu uru İstanbul’un sırtından atmaya hazır mısınız? AKP 20 yıldır iktidarda şimdi raylı sistemden bahsediyor. Geçti borun pazarı derler adama. Bu hizmetleri bizim ilçemize taşıyan Mustafa Sarıgül olacaktır. Belediye başkanımız Özcan kardeşimiz ayırmadan kayırmadan sizlere hizmet etti, sizlerin desteği ile etmeye devam edecek” dedi.

IŞIKLAR; “% 50 DEĞİL % 100 ÜN DE YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi’nde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Semizkumlar Mahallesi’nde miting yapacağımızı duyupta orada oturan yok kim karşılayacak sizi diyenler gelsinler de görsünler. Bir altınla sizleri tav edeceğini sanan anlayışa 30 Martta son vereceğiz. Twitterı kapattıktan sonra Kaddafi bir ay sonra gitti, sıra buna geldi, 30 Martta da bunlar gidiyor. Türkiye’nin istikrarı için daha önce AKP’ye oy vermiş hemşerilerimizin yüzleri kızardı. Onlar da pişman oldular. Televizyonlar, gazeteler ellerinde sosyal medyayı da kapattılar. Türkiye’nin % 50’sine Silivri’nin % 50’sine değil. Bu ülkenin, Silivri’nin % yüzüne hizmet etmek için çalışıyoruz.

“ÇANTA TAPULARINI MECLİS ÜYELERİNİN ÜZERİNE YAPANLAR ŞİMDİ SİLİVRİ’YE GÖZ DİKTİ”

Türkiye’nin çalınmış yarınlarının hesabını verecek durumda değiller. Eşkıyanın ne yapacağı belli olmaz. Çanta’nın geleceğini çalarak tapularını meclis üyeleri üzerine yapıp çantayı haraç mezat satanlar şimdi Silivri’ye göz diktiler. Bunların hizmetten anladığı yağma. Babası 10 yıl önce vefat etmiş bir kardeşimize babana selam söyle demiş. Daha Silivri’yi, Silivriliyi tanımıyorlar ki, bir de bizim hizmetlerimizi sorguluyorlar. Ciğerci kedisi kasap dükkânının önünde durur ya, bunlarda belediyeye öyle bakıyor ama belediyeye giremeyecekler, sokmayacağız. Bu baskıcı zulümden, Türkiye’yi ötekileştiren, insanları nereli olduğuna, ne giydiğine, neye inandığına göre ayıran anlayışa dur diyeceğiz. Bunlara bir ders vereceğiz. Siyah ve beyaz var arada gri yok. Biz beyaz diyeceğiz. Aydınlıklara beraber gideceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.