enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Sen öttün diye sabah olmadı

Işıklar: Sen öttün diye sabah olmadı
25.08.2015
103
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Kavaklı Mahallesi’nde düzenlenen coşku dolu mitingde hemşerileriyle buluştu. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Işıklar, burada destek arayışlarını sürdürdü. “Sen öttün diye mi sabah oldu zannediyorsun” sözleriyle iktidarı eleştiren Işıklar, “Bu cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurdu” dedi.

TUĞLU: YENİ BİR SABAHA UYANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Kavaklı Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde “Geçen beş yıl boyunca sizlere yapılan hizmetler var. Rahmetli Geyiktepe de burada çok hizmetlerde bulundu. Saygıyla anıyorum. 30 Mart’ta Silivri, İstanbul ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim yaşayacağız. Sandıklara gidip bu iktidarı göndereceğiz ve daha güzel bir Türkiye sabahına uyanacağız. Onlar ‘ananı da al git’ derken biz komşumuzu da alıp sandığa gideceğiz” dedi.

IŞIKLAR: BU DAVA BİTMEYECEK

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, belediyelerin ve köy tüzel kişiliklerinin kapatılmasına her zaman karşı olduklarının altını çizdiği konuşmasında, “Rahmetli Hasan Geyiktepe, belde belediyeleri kapanırken hiç unutmam, ‘Bu belediyeleri kapatıyorsunuz ama emin olun bu dava bitmez’ demişti. Evet, bu dava bitmeyecek. Bunun hesabını verecekler bize. Belediyeler yetmesi, köylerin tüzel kişiliklerini de kaldırdılar. Akılları fikirleri soygunda, yağmada, talanda. Sizlerin meralarını, ortak mallarınızı hazineye geçirip peşkeş çekme amacından başka bir dertleri yok” dedi.

“İSTANBUL’DA DA BAHAR TEMİZLİĞİ YAPACAĞIZ”

Işıklar daha sonra Kavaklılı hemşerilerine şöyle seslendi: “ Yerele giderken neden genel konulara girdiğimizi soruyorlar. Siz çalarsanız, bu toprakları birilerine peşkeş çekerseniz, kendi seçmeninizin dahi yüzünü kızartan yolsuzluklara imza atarsanız biz de konuşuruz elbette. 2009 yılındaki yerel seçimlerde Silivri’de bir bahar temizliği yaptık. Şimdi de sizlerin vereceği destekle İstanbul’u temizleyeceğiz.

“SOKAĞA ÇIKACAK YÜZLERİ YOK”

İstanbul’da da belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Sarıgül var artık. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Ve görüyoruz ki onun karşısına çıkamıyorlar. Sokaklar da yoklar. Neden? Çıkacak yüzleri yok da ondan.

“BUNLARIN HİZMETTEN ANLADIĞI…”

Bunların hizmetten anladığı, Esenyurt ve Beylikdüzü’nde sergiledikleri peşkeş çekme, yağmalamadır. Hizmet dedikleri, Ağaoğlu’nun, Velioğlu’nun cebini doldurmak, buraları onlara peşkeş çekmektir.

“SEN ÖTTÜN DİYE SABAH OLMADI”

Sıra geldi buraya. Topraklarımıza göz diktiler. Bu zihniyet bir de çıkmış sağ da solda Genel Başkanımız için sürekli ‘müdür’ yakıştırması yapıyor. Ama Genel başkanımızın da kendilerine cevabı çok yerinde oldu: ‘Ben müdürüm de, sokağa çıksın bakalım ona ne diyecekler?’ Evet, siz zaten sokağın ne dediğini şu an haykırıyorsunuz. Hırsız var! Bazı horozlar ‘ben öttüm diye sabah oldu’ sanırmış. Bu ülkeyi sen değil, Mustafa Kemal Atatürk kurdu. Sen ne kadar inkâr etsen de, kazanımları yok saysan da.

“BİZİM OYLARIMIZ VAR, TOMALARIMIZ DEĞİL”

Bugün 18 Mart. Cumhuriyetin nasıl kurulduğunu daha iyi anlıyoruz. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan bu vatan topraklarını sonuna kadar savunacağız. Savunurken, tomalarla, baskıyla değil, sizlerden alacağımız oylarla bunu yapacağız. Sizlerin beyaz vicdanlarınızla vereceğiniz oylarla yarınlara olan yolculuğumuza birlikte devam edeceğiz. Daha güzel günleri birlikte inşa edeceğiz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.