enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YILMAZ: “DERSİMİZE ÇALIŞTIK, BİZ HAZIRIZ”

YILMAZ: “DERSİMİZE ÇALIŞTIK, BİZ HAZIRIZ”
14.01.2019
111
A+
A-

Gazetecilerle buluşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Biz kadro olarak, ekip olarak dersimize çalıştık ve Silivri’nin huzurundayız. Seçimlerin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Silivri’de görev yapan basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel ve gazeteciler katıldı.

Gazetecilerin gününü tebrik ederek sözlerine başlayan Volkan Yılmaz, siyasilerle gazetecilerin birçok ortak yönlerinin bulunduğunu ifade etti. Hangi şartlar altında görev yaptıklarını iyi bildiğini söylen Yılmaz, halkın haber alma özgürlüğünün gazeteciler sayesinde olduğunu hatırlattı. Silivri’de etkili bir medya gücünün faaliyet gösterdiğini aktaran Yılmaz, basın mensuplarına kolaylık ve başarı diledikten sonra Silivri projelerinden kısaca bahsetti.

YILMAZ: “SİLİVRİ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Yılmaz, “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri kampanyası boyunca kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı ve insanları birbirine düşman edecek bir üslubun içine girmeyeceğim” dediği açıklamasında şu mesajlara yer verdi:

“Silivri’de görev yapan ve taş üstüne taş koyan her belediye başkanına teşekkür edeceğim ama yapılamayan, söz verilen ve yerine getirilmeyen hizmetlerle ilgili uyarılarımı da söyleyeceğim. Şunu açık bir ifadeyle belirtmeliyim ki Silivri hak ettiği yerde değil. İlçe dışında veya şehirler arası seyahat edenler yaşamıştır. Silivriliyim dediğim zaman cezaevi diyorlar. Cezaevi ile anılır duruma gelmişiz. Oysa Silivri’nin marka değeri olacak çok ürünleri var. Silivri’nin turizm kenti, tarım kenti, üniversiteleriyle eğitim kenti, sanayisiyle istihdam ve yatırım kenti olması gerekiyor.

İNSAN ODAKLI HİZMETLER YOK

Çocuklarımızın spor yapması, yabancı dil öğrenmesi, müzik enstrümanı çalması, günümüz koşullarında olmazsa olmaz faaliyetlerdir. Dünyada bu eğitimler zorunlu hale geldi. Silivri’de insanların doğal sahil dışında nefes alabilecekleri bir alan yok. Sabah çıktığınızda yürüyüş yapabileceğiniz, bisiklet sürebileceğiniz, çocuklarınızın kaykay ile eğleneceği bir yer var mı? Yok. Bu kentte yaşayanlar bu hizmetleri sorgulaması lazım. Bunlar yapılmıyor mu yapılamıyor mu?

Silivri’de çalışan annelerimiz var. Belediye bu konu üzerinde bir kreş hizmeti vermiyor. Merkeze insanı koyarsanız, hizmetlerin tespiti ve çözümü kolay olur.

DERSİMİZE ÇALIŞTIK VE HAZIRIZ

Biz kadro olarak, ekip olarak dersimize çalıştık ve Silivri’nin huzurundayız. Birlik ve beraberlikle seçimlerin üstesinden geleceğiz. Vatandaşın içinde olup vatandaştan kaçmayacağız. Şikayet veya bir serzeniş olarak algılamayın, bu görevlere talip olanlar işinden, aşından ve sosyal hayatından feragat etmek zorundadır. Dolayısıyla biz bunların hepsinin bilincinde Silivri’nin adayı olarak huzurlarınızdayız. AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile bu seçimin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Silivri’de yaşayan vatandaşlarımız mutlu olsalar bile, geleceğe dönük umutsuz olduklarını düşünüyorum. Bu umutsuzluğa çare olmaya geliyoruz. Silivri’yi hep beraber inşa edeceğiz ve Silivri kazanacak diyorum.” dedi.

Kaynak: http://www.trakyaincisi.com

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.