enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4443
EURO
34,7476
ALTIN
2.435,09
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Tahir ama hangi Tahir?

Işıklar: Tahir ama hangi Tahir?
25.08.2015
114
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi çatısı altında buluşan gençlere, geçtiğimiz akşam düzenlenen törenle rozetleri takılarak partiye katılımları gerçekleşti. Parti binasında düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Sizlerle olmaktan mutluyuz. Gücümüze güç kattınız” dedi. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da gençlerin partiye katılımı nedeniyle düzenlenen programda gerçekleştirdiği konuşmasında hem memnuniyetini dile getirdi hem de “Tahir hangi Tahir? Partisini neden söylemiyor? Ben partimle gurur duyuyorum ve CHP’nin adayıyım. Sen nereden adaysın? Tamam, Tahir’sin de nereden çıktın? Sudaki mantar değilsin ki. Neden partini söylemekten utanıyorsun? Ben inanamadığım partiden sırf kendi kişisel çıkarlarım için gidip de aday olmam” sözleriyle rakibine yüklendi.

TUĞLU: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ

Üye katılım programında konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “ Gelecek de sizsizsiniz umut da sizsiniz gençler. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu yolda, göstermiş olduğu hedefe Türkiye’yi sizler taşıyacaksınız. Partimize hoş geldiniz, onur verdiniz, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Gücümüze güç kattınız” dedi.

IŞIKLAR: SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUZ

Bizimle birlikte olmaya karar vermiş olan gençlerimize öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Gençlerimizin çevrelerinde yaşananlardan haberdar olması, olaylar karşısında söz haklarının olması ve kendilerini ifade etmek için bir siyasi yapının içerisinde bulunmasının gerekliliğini 30 yıldır göz ardı ettirmek istiyorlar. Dernekleri, meslek kuruluşlarını, örgütlenmeyi sanki bir suçmuş gibi yansıtmaya çalışan, baskınlarla sindirmeyi hedefleyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.

“GİDİLEN YOL YOL DEĞİL”

Önümüzde bir sandık var ve bu bir yerel seçimden daha fazlasını barındırıyor. Diğer partilerin seçmenleri ve AKP’yi işin başında bir umut olarak gören o masum insanlar da anladılar ki bu gidilen yol yol değil. İçeride işsizlik, hukuksuzluk, yolsuzluk,

adaletsizlik, dışarıda komşularla kavgalı bir karanlık Türkiye fotoğrafını ortaya koydular.

“EKMEK ÇALAN ÇOCUĞA 4,5 YIL, MİLYONLARI GÖTÜRENLERE SAVCILIK SORGULAMASI BİLE YOK”

Hiçbir şey anlatıldığı gibi değil. Bilgi akışını kesmek, bizlerin sesini duyurmasını engellemek için her şeyi yapıyorlar. Resmen bir karartma uyguluyorlar. Bugün Türkiye tarihinin tamamında yapılandan daha büyük bir soygun var ortada. Kanıtlar ortada, suçüstü var. Ve onlar hala bunun bir komplo olduğu iddiasındalar. Bırakın hukuk karar versin o zaman buna. Ona da yanaşmıyorlar. Aynı tarihlerde fırından ekmek çalan bir çocuk 4,5 yılla yargılanırken, milyonları götürenlerin ifadesini bile almıyor savcı. Burada amaç insanı yalnızlaştırmak, güvensiz hale getirmek. Bu şekildeki insanları da teslim almak çok kolaydır.

“TAHİR AMA HANGİ TAHİR?”

Böyle bir ortamda yerel seçimlere giriyoruz. Bir silkiniş, tüm bu olumsuzluklara bir başkaldırış zamanıdır bu. Bu da sizlerin desteği ve azmiyle olacaktır. Şimdi diğer aday arkadaşımız diyor ki: “Ben Tahir”… Tamamda Tahir nereden aday? Ben de Özcan… Ben CHP’den adayım sen nereden adaysın? Partisini söylemeye utanıyor. Partin de AKP. Yani Ayakkabı Kutusu Partisi. Ben partimle gurur duyuyorum peki sen gurur duyabiliyor musun? ‘AKP’ye verilen oy Tahir’e gidiyor, o Tahir’ gibi bir anlayış mı var? Tamam, Tahir’sin de nereden çıktın? Sudaki mantar değilsin ki. Hangi partidensin? Neden partini söylemekten utanıyorsun? Ben inanamadığım partiden sırf kendi kişisel çıkarlarım için gidip de aday olmam.

GENÇLERE ROZETLERİ TAKILDI

CHP çatısı altında buluşan gençlere İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından rozetleri takıldı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.