enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar’a Alibey morali

Işıklar’a Alibey morali
25.08.2015
114
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, miting programlarına Alibey Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinlerinin coşkuyla karşıladığı Başkan Işıklar, balkonlarda kendisini bekleyen, alanlara dökülen hemşerilerine teşekkür etti.

TUĞLU; “BU KADAR DA KALABALIK OLMAZ Kİ…”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, yaptığı konuşmasında; “Bu seçim sadece bir yerel seçim değil. Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olacak. Sarıgül söz verdi, bu seçimde İBB de bizim olacak. Pazar günü daha özgür bir Türkiye, daha güzel bir Türkiye, acaba beni de alacaklar mı diye korkmayan bir Türkiye için oy vereceksiniz. Başkanımızın beş yıl boyunca yaptığı hizmetleri biliyorsunuz, sizlerin desteği ile beş yıl daha Silivri’de çok daha güzel hizmetler yapacak” dedi.

IŞIKLAR; “HER GÜN GEÇTİĞİM MEYDANI BÖYLE GÜZEL GÖRMEK ÇOK GÜZEL..”

Alibey Mahallesi’nde balkonlardan bayrak sallayan, alanı dolduran mahalle sakinlerine teşekkür eden Işıklar, şunları söyledi; “Beş yıl görev yaptığım belediyenin arkasından her gün geçtiğim meydanı bir de şimdi görüyorum teşekkür ederim. Feribotlarla, otobüslerle birilerinden medet ummuyoruz, balkonlardaki hemşerilerime, meydanlardaki sizlere güveniyoruz. Silivri geleceğine sahip çıkıyor. Düne kadar birbirine selam vermeyen birkaç ciğerci kedisini insanlar görüyor… Silivri’yi tanımayan, Silivri’yi bilmeyen Çanta’da yaptıklarımı acaba burada da yapar mıyım diye düşünen, kedi gibi ciğer peşinde koşanlar, şimdi kol kola otobüsün üzerine çıkıyorlar.”

“TEHLİKE KAPIDA, 30 MART BU ÜLKENİN KADER SEÇİMİ OLACAK”

Silivri’ye onurla şerefle hizmet ettim. Bu seçimi genel seçim havasına sokan biz değiliz. Gördüğümüz tehlikeyi sizlerle paylaşmak zorundayım. Tehlike kapıda. 30 Mart Türkiye’de kader seçimi. Bizim polisimiz, TOMA’larımız yok. Bembeyaz oylarımız var. Dört gün içinde eşkıyanın ne yapacağı belli olmaz. Mühür çalmışlar oy basıp katacaklar. Silivri tamam, kararını verdi ama şuna dikkat edeceğiz. Oylarımızı böldürmeyeceğiz. Bu toplama grubun niyeti belli.

“MESAİ ARKADAŞLARIMA, MECLİS ÜYELERİME VE ÖRGÜTÜME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ayırmadan, kayırmadan hizmet edebilmenin en güzel örneğini bu kardeşiniz burada verdi. Mesai arkadaşlarımın tamamına Meclis üyesi arkadaşlarıma ve ilçe örgütüme teşekkür ediyorum. Halkın karşısına halkı koyup düşmanlaştırarak değil, yüzde elli değil, yüzde yüzüne de hizmet veren bir anlayışla çalıştık. Bize verdiğiniz desteğin ne anlama geldiğini biliyoruz. Bundan sonra da o emanete gözümüz gibi bakacağız. Yaptıklarımız sadece bir başlangıç. Zor günleri geçtik, şimdi ileri sizlerle daha ileri götürmek için destek istiyoruz. Başınızı öne eğmedik, eğmeyeceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.