enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar:Bizim TOMA’larımız yok, oylarımız var

Işıklar:Bizim TOMA’larımız yok, oylarımız var
25.08.2015
98
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Mavi Yelken’de Erciyeskent Sitesi sakinleriyle buluşan Başkan Işıklar, gençler tarafından alkışlar ve meşaleler ile karşılandı.

IŞIKLAR; “PINARIN YANINDA SUSUZLUKTAN ÖLMEYE MAHKÛM EDİYORLAR!”

Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bugün Genel Başkanımız ve Büyükşehir Adayımız ilçemizi ziyarete geldi. Silivri’deki coşkuyu, aydınlığa, demokrasiye nasıl sahip çıktığınızı gördüler. Genel Başkanımız çok güzel anlattı; bayrağına, yıldızına sahip çıkan, yediği ekmeğe, içtiği suya kadar vergisini veren, bu ülkeye askerini gönderen Türk Milleti fakirliği, yoksulluğu, adaletsizliği ve yaşanan bu süreci hak etmiyor. Bu yaşananlara en büyük cezayı sandıkta vereceğiz! Sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Bizim TOMA’larımız yok, oylarımız var! İnsanları yoksullaştıran, çalışmadan, üretmeden, dini de alet ederek günümüze kadar gelen anlayışı bu ülke artık taşıyamaz hale geldi. Var olan zenginliklerimizi yandaşlarına peşkeş çekerek, bu ülkeyi pınarın yanında susuzluktan ölmeye mahkûm ediyorlar.

“EN BÜYÜK PROJEMİZ İNSAN”

Belediyecilik, geleceğinizi bu şehirde hayal etmenizi sağlamaktır. Beş yıllık görev süremizde insana değer veren, ayırmadan, kayırmadan hizmet eden bir anlayışla çalıştık. Bu dönem de güzel bir takım oluşturduk. Sizlerin de desteği ile belediyeyi mukaddes bir yer gibi yönetmeye devam etmek istiyoruz. Bizim en büyük projemiz insan.” Işıklar konuşmasının ardından hemşerilerinden gelen talep ve önerileri dinledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.