enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar:Muhacirler Bizim Yaşayan Kahramanlarımızdır

Işıklar:Muhacirler Bizim Yaşayan Kahramanlarımızdır
25.08.2015
111
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Mega Saray Düğün Tesisleri’nde düzenlenen gecede yaptığı konuşmasında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, muhacirler kaybedilmiş vatan topraklarının canlı hafızaları, milli hatıralarıdırlar. Onlar bizim yaşayan kahramanlarımızdır ve 600 yıllık bir imparatorluğun kalesi olarak kalacaklardır” dedi. Alkışlar arasında salona giren Işıklar’a Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, yeni dönem Meclis Üyesi aday adayları, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları da eşlik etti.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK: MUHACİRLER KAYBEDİLMİŞ VATAN TOPRAKLARININ MİLLİ HATIRALARIDIR

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, yemekte gerçekleştirdiği konuşmasında şunları kaydetti: “Sizleri öncelikle bir dernek kurma, örgütlenme noktasındaki girişimlerinizden dolayı kutluyorum. Ama kurmakla kalmamalı. Haklarınızı, hukukunuzu savunmalı, gelenek ve göreneklerinize sahip çıkıp geçmişinizi 7’den 70’e bütün çoluk çocuğunuza anlatabilmelisiniz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, muhacirler kaybedilmiş vatan topraklarının canlı hafızaları, milli hatıralarıdırlar. Onlar bizim yaşayan kahramanlarımızdır ve 600 yıllık bir imparatorluğun kalesi olarak kalacaklardır. Onlar ayakta olduğu sürece Türkiye daha güçlü olacaktır.”

“ONLAR, TÜRK VATANDAŞI OLMANIN ASLİ UNSURLARIDIR”

Onlar, Bulgar Türk’ü değildir. Onlar Bulgar Göçmeni de değildir. Onlar, Türk Vatandaşı olmanın asli unsurlarıdırlar. Yıllardır bölgelerinde yaşadıkları çeşitli sıkıntı ve baskılardan dolayı, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin, bayrağın, , insan hak ve özgürlüğünün değerini en iyi bilenlerdir.

“CUMHURİYETİ DİPDİRİ AYAKTA TUTACAĞIZ”

Önümüzde bir seçim var. Bizler de en iyi, kendimize en çok yakışan yönetim şeklini seçeceğiz hep birlikte. Hafızalarımızı güçlü tutacak, götürülmek istendiğimiz karanlığı, oynanan oyunları unutmadan, birilerinin kafalarımızın içini boşaltıp kendi istediği gibi doldurmasına izin vermeden cumhuriyeti dipdiri ayakta tutacağız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.